Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט אביב חדש במסעדה אידה

תפריט אביב חדש במסעדה אידה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת אידה בנהריה גאה להציג את תפריט האביב של שי שמואלי, שף המסעדה. שף שמואלי: "התפריט קליל ואביבי עם הרבה ירקות עונתיים ועשבי תיבול. התפריט האביבי באידה משלב מנות קרות וחמות וגם שילובים בתוך המנות, לדוגמא הפילה ברבונייה פריכה במילוי 'אריסה' וסלסלת עגבניות פיקנטית" (45 ₪).

עוד בין המנות הראשונות בתפריט האביבי ניתן למצוא את הטורטליני סרטנים בליווי מולים, ברוטב חמאת עגבניות ומרווה (55 ₪), כבד עגל מושחם עם צ'טני (מטבל) עגבניות שרי, כוסברה וגרדת תפוז (39 ₪), רביולי חציל פריך ברוטב קרם פורטובלו, תרד מוקפץ ועגבניות (39 ₪) ועוד.

במנות העיקריות הוכנסו המנות- כבד עוף מוקפץ עם בצלים צלויים ואגסים ביין בליווי ניוקי פריך (75 ₪), פילה ברבוניה צרובה על ריזוטו סלק אדום וחמאת הדרים (87 ₪); פילה פורל מעושן קלות מלווה בחיטה ירוקה מעושנת וקרם חציל (87 ₪), מחבת פירות ים "בלאדי מרי" (רוטב עגבניות צלויות, וודקה וטבסקו) (92 ₪), קנלוני במילוי תרד ופטריות עם חמאת עגבניות, מוקרם בגבינת צאן (75 ₪), ריזוטו סלק, שמנת, פקורינו (גבינת כבשים איטלקית), תרד מוקפץ וביצת עין (75 ₪), ועוד.

אידה
שד' הגעתון 48, נהרייה
04-9513444
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה