השף
ניר צוק הזמין את קונדיטור לירן גרודה ליצירה משותפת של תפריטי קינוחים למסעדת קורדליה ולביסטרו נועה.
בתפריט הקינוחים של ביסטרו "נועה" תוכלו לראות מנות חדשות כמו :
עוגת יולה העסיסית- 35 ₪
פנקוטה לואיזה ושוקולד לבן- 30 ₪
המשאלה האחרונה- פודינג שוקולד עם אגס שיכור- 36 ₪
דואט קרם ברולה- בזיליקום תפוז וטונקה- 35 ₪
מוס יוגורט קדאיף ורימונים- 33 ₪
קרם שוקולד גבינה וטראפלס שוקולד עשיר –ללא סוכר- 36 ₪
סורבה גויאבה- 26 ₪
קראמבל תפוחים, שטרויזל וגלידת רום וצימוקים – 32 ₪
פרפה בננה עם גלידת שוקולד תה- 38 ₪
בתפריט הקינוחים החדש של מסעדת "קורדליה" תוכלו לראות מנות קינוחים חדשות כמו:
סמי-פרדו הדרים סורבה פטל ומרמלדת הדרים- 45 ₪.
עוגת גבינה פילדלפיה וגלידת שמיר -54 ₪
פרפה תפו"ע וגלידת דבש וזעפרן- 52 ₪
קרם שוקולד גבינה וטראפלס שוקולד עשיר –ללא סוכר-56 ₪
דמעת שוקולד ממולאת במוס עשיר וגלידת פופקורן- 56 ₪
טריו סורבה בעננים חרוכים -48 ₪
גורמונדיז- מבחר פטיפורים.
מתחם השף
ניר צוק
סמטת הזכוכית 1, יפו העתיקה
03-5184668