מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מסעדות: ספיישל מנות חורף חדשות במסעדת אדורה

מסעדות: ספיישל מנות חורף חדשות במסעדת אדורה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
השף אבי ביטון ממסעדת אדורה מרענן את תפריטו במגוון מנות חורף חדשות. בנוסף, בשל דרישת הסועדים הוחזרה מנת החורף המפורסמת של מסעדת אדורה: אוסובוקו ב"ראס אל חנות".

כדי לגרות את החיך, להלן מספר דוגמאות ספיישלים המוגשים בימים אלו במסעדה:

קרפצ'ו ים תיכוני של פילה בקר-פרוסות דקות של פילה בקר כבושות בשמן זית וזעתר, עגבניות, טחינה גולמית ופלפל שיטקה- 35 ₪
קוקי סן ז'אק- מוגש על פירה כתום ופונדו גבינת עיזים-38 ₪
ומנת החורף המפורסמת והמוכרת של מסעדת "אדורה" שחוזרת מידי חורף: אוסובוקו ב"ראס אל חנות"-אוסובוקו של בשר לבן עשוי בתנור עם עגבניות, יין אדום ותערובת תבלינים מרוקאית, מוגש על פירה קטיפתי-74 ₪

אדורה
בן יהודה 226, ת"א
03-6050896