מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > סדנאות: בישול ביין אצל ארז קומרובסקי

סדנאות: בישול ביין אצל ארז קומרובסקי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
בבית הספר לבישול גלילי של ארז קומרובסקי שבמצפה מתת יקיים ארז סדנאות חורפית קלאסיות המתחילות בבישול ציר וממשיכות לבישול ביינות לבנים ואדומים מכל הסוגים.
במסגרת הסדנה ידגים ארז וילמד כיצד מבשלים טלה ואיך מבשלים עוף ביין, איך מתאימים את סוג היין לסוג הבשר. עוד בסדנה, ייערכו טעימות של יינות שונים ולקינוח- טיפ ליין קלאסי לימים החורפיים שהכי מתאים לקדירות ולבישולים ארוכים. הסדנה מסתיימת בארוחה מרעננת בטראסה הצופה לבוסתן האורגני בחצרו של ארז קומרובסקי במצפה מתת.

בית הספר לבישול גלילי הוקם בשנת 2007 על ידי ארז קומרובסקי ובו נלמדים כל רזי הבישול, ידע, טיפים, מתכונים וסודות מקצועיים, במגוון נושאים שנלמדים בסדנה. המשותף לכולם הוא בישול אקולוגי, המשתמש רק בירקות ובפירות אורגניים, עם שימוש בעשבי בר שגדלים בחורשות האלונים שמסביב ועם דגש על בריאות ועל טריות.

סדנאות נוספות המתקיימות בבית הספר לבישול גלילי: אפיית לחמי שאור, ירקות אורגניים, עשבי בר, מפגשי בשרים ודגים וקורס משותף עם שרי אנסקי – מירושלים לגליל.

הסדנאות מתקיימות בימים ב',ג',ה' בין השעות: 12:00-16:00
מחיר: 450 ₪

לפרטים והרשמה: ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי,
03-9772929