מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מסעדות: תפריט חורף חדש בפורלין

מסעדות: תפריט חורף חדש בפורלין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
פורלין, הביסטרו הצרפתי של תל אביב בניצוחו של השף אמיר מרקוביץ, גאה להציג תפריט חורף חדש, עשיר ומחמם שישלים חוויה חורפית חמימה בתוך מקום מעוצב בעדינות ובטוב טעם.

המנות בתפריט מושתתות על המטבח האירופאי-צרפתי העכשווי בנגיעות ים תיכוניות ועל דגים, פירות ים ובשרים משובחים. להלן הצצה למנות החדשות בתפריט: ביסק סרטנים- מרק סרטנים כחולים (48₪); צדפות סנט ז'ק במילוי פירות ים מוקרמות בתנור (48₪); צלחת עם מבחר דגים מעושנים וקוויאר (50₪); לביבות סרטנים כחולים מוגשים עם קרם פרש (72/60₪); פרפדלה ארטישוק ופרמז'ן- פסטה פרפדלה עם עגבניות שרי קונפי,שיני שום מקורמלים ברוטב קרם ארטישוק ופרמז'ן (75₪); תבשיל טלה מבשר איכותי שבושל על האש כ-7 שעות, מוגש עם פירה ירקות שורש (92₪); ; ולקינוח- טירמיסו מסקרפונה עם קרם מסקרפונה ואמרטו (38₪).

פורלין
פרישמן 10, תל אביב
03-5222664