מסעדת הגן הקסומה והרומנטית ‘‘
מקום בלב’‘ שברעננה, תארח ביום ראשון הקרוב 9.3.08 את יקב הבוטיק ‘‘בן חיים’‘ לערב גורמה ויין, עם ארוחת 8 מנות עשירה, הרצאת יין וטעימות מהבקבוקים הנבחרים של היקב.
תפריט הארוחה:
בחירה של 8 מנות מהתפריט ובליווי טעימות של 5 סוגי יינות נבחרים של יקב בן חיים.
סופלה תרד - סופלה תרד עם ליבת גבינת עיזים גלילית על מצע עגבניות חמות, שום ועלי בזיל.
חצילים קלויים על מצע עדשים - חציל קלוי על אש גלויה בארומה של עץ זית על מצע עדשים כפריים בתחמיץ, טחינה גולמית ומלח ים אטלנטי
לביבות פראסה - לביבות פראסה וגבינות מוגש עם שמנת של פעם.
לביבות כרובית וברוקולי - לביבות כרובית, ברוקולי וגבינות מוגש עם שמנת של פעם.
קישוא בלאדי ממולא באורז אורגני וירקות שורש.
גראטן תפוחי-אדמה ובטטות
סביצ'ה סלומון - קוביות סלומון נא, מושרה בשמן זית, לימון וכוסברה.
קרפצ'יו פילה בקר - בתחמיץ בלסמי, שמן זית ופרורי פרמזן.
סושי - ניגרי / סשימי / IN SIDE OUT
סופלה סלומון - סופלה סלומון עם ליבת גבינת עיזים על מצע קרם שמנת.
בורקיטוס טלה ואיולי פלפלים - כיסוני בצק ממולאים בבשר טלה, ירקות אורגניים ואיולי פלפלים.
רביולי ממולא בבשר עגל ועשבי תבלין.
פילה מוסר בלימון כבוש - פילה מוסר (דג ים) ברוטב יין לבן, לימון כבוש ומעט חמאה.
פילה בקר – עם פטריות פורטובלו, בציר יין אדום מתקתק.
היינות המוצעים בארוחה:
שרדונה R 2005– יין לבן יבש המאופיין בניחוחות של פירות טרופיים, אגס, אפרסק ומעט חמאה. בעל רעננות אלגנטית.
מרלו T 2004 – בהרכב של 90% מרלו, 10% קברנה סוביניון. התיישן בחביות עץ אורן משובחות במשך 14 חודשים.
בלנד 2004 – ‘‘הסדרה לאוהבי הים’‘. יין אדום יבש של 60% ענבי פטיט סירה ו- 40% מרלו.
קברנה - 2004 Grande Reserveסידרת הדגל. התיישן בחביות עץ אלון חדשות ומובחרות במשך 26 חודשים.
מוסקט קינוח 2004 – יין חגיגי שהתסיסה מופסקת באופן המשמר את המתיקות העדינה והטבעית, ועושר ניחוחות הפרי.
מחיר הארוחה: 160 ₪ לסועד
יום ראשון 9.3, החל משעה 20:00
מקום בלב
פרדס משותף 5, רעננה
09-7741575