מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מסעדות: ערב יינן במסעדת ‘‘מקום בלב’‘

מסעדות: ערב יינן במסעדת ‘‘מקום בלב’‘


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מסעדת הגן הקסומה והרומנטית ‘‘מקום בלב’‘ שברעננה, תארח ביום ראשון הקרוב 9.3.08 את יקב הבוטיק ‘‘בן חיים’‘ לערב גורמה ויין, עם ארוחת 8 מנות עשירה, הרצאת יין וטעימות מהבקבוקים הנבחרים של היקב.

תפריט הארוחה:
בחירה של 8 מנות מהתפריט ובליווי טעימות של 5 סוגי יינות נבחרים של יקב בן חיים.

סופלה תרד - סופלה תרד עם ליבת גבינת עיזים גלילית על מצע עגבניות חמות, שום ועלי בזיל.
חצילים קלויים על מצע עדשים - חציל קלוי על אש גלויה בארומה של עץ זית על מצע עדשים כפריים בתחמיץ, טחינה גולמית ומלח ים אטלנטי
לביבות פראסה - לביבות פראסה וגבינות מוגש עם שמנת של פעם.
לביבות כרובית וברוקולי - לביבות כרובית, ברוקולי וגבינות מוגש עם שמנת של פעם.
קישוא בלאדי ממולא באורז אורגני וירקות שורש.
גראטן תפוחי-אדמה ובטטות
סביצ'ה סלומון - קוביות סלומון נא, מושרה בשמן זית, לימון וכוסברה.
קרפצ'יו פילה בקר - בתחמיץ בלסמי, שמן זית ופרורי פרמזן.
סושי - ניגרי / סשימי / IN SIDE OUT
סופלה סלומון - סופלה סלומון עם ליבת גבינת עיזים על מצע קרם שמנת.
בורקיטוס טלה ואיולי פלפלים - כיסוני בצק ממולאים בבשר טלה, ירקות אורגניים ואיולי פלפלים.
רביולי ממולא בבשר עגל ועשבי תבלין.
פילה מוסר בלימון כבוש - פילה מוסר (דג ים) ברוטב יין לבן, לימון כבוש ומעט חמאה.
פילה בקר – עם פטריות פורטובלו, בציר יין אדום מתקתק.


היינות המוצעים בארוחה:
שרדונה R 2005– יין לבן יבש המאופיין בניחוחות של פירות טרופיים, אגס, אפרסק ומעט חמאה. בעל רעננות אלגנטית.
מרלו T 2004 – בהרכב של 90% מרלו, 10% קברנה סוביניון. התיישן בחביות עץ אורן משובחות במשך 14 חודשים.
בלנד 2004 – ‘‘הסדרה לאוהבי הים’‘. יין אדום יבש של 60% ענבי פטיט סירה ו- 40% מרלו.
קברנה - 2004 Grande Reserveסידרת הדגל. התיישן בחביות עץ אלון חדשות ומובחרות במשך 26 חודשים.
מוסקט קינוח 2004 – יין חגיגי שהתסיסה מופסקת באופן המשמר את המתיקות העדינה והטבעית, ועושר ניחוחות הפרי.


מחיר הארוחה: 160 ₪ לסועד
יום ראשון 9.3, החל משעה 20:00

מקום בלב
פרדס משותף 5, רעננה
09-7741575