חיפשנו מסעדת דגים ופירות ים טובה. חברים אמרו לנו שהיו יום לפני במסעדת אבו משהו ושהיה אחלה. אמרנו, יאלה ננסה...הבת שלנו פינטזה על שרימפס מהבוקר והזמינה שרימפס ברוטב שום, קלאסי. אנחנו שאלנו איזה דג ים יש היום ?- לוקוס אמר המלצר שהיה שירותי מאוד! שאלנו איך? בתנור או בשמן? אמר רק בשמן, דג נולד לשמן! הלכנו על ההמלצה שלו בתקווה לא להתאכזב. הדג המפואר שהזמנו (קילו ו 200 גר!) הגיע על מגש כמו שמגישים למלכים פרוס אבל שלם, מעדן! הרבה לימון וזהו, לא צריך כלום הדג עושה את שלו, באמת צדק, נולד לשחות במים או בשמן. השרימפסים היו מעולים, מהטובים שטעמנו. גדולים ועסיסיים. שווה אבו כריסטו עושה כבוד לים