חוצב להבות
בתאריך 08/02/2013
הסתקרנתי מהפרסומים במשך כמה שבועות אבל לא ידעתי למה לצפות. סופסוף אכלתי שם בפעם הראשונה והופתעתי לטובה! הזמנתי כריך עוף קופנגן, גדוש בבשר משובח ורטבים ומתברר שהם גם מוסיפים במיכלים קטנים קטשופ, איולי שום ומיונז צ'יפוטלה שבכיף אפשר להוסיף או לטבול לתוספת טעם.
זה מהמקומות שרצוי לאכול בהם רק כשממש רעבים :) כי כאמור המנה גדושה.
אני בכל מקרה רשמתי לי עוד מקום לקחת בחשבון כשבא לטרוף איזה סנדוויץ' בשרי טוב.