מנות ראשונות:
קרפצ׳ו פילה בקר שמן זית, סויה, יוזו ופרמזן -49
רול סינטה עלי בייבי, מיסו, שומשום והדרים -45
שרימפס בחמאת שום פטרוזיליה ויין לבן - 48
פטריות במחבת עלי תרד, טריאקי ופרמזן - 52
סלט עלים ירוקים פטריות, ויניגרט כמהין, פרמזן ושקדים - 49
סלט תרד אגסים ביין, גבינה כחולה ושקדים - 44
חלונות סינטה ניו יורק עם רוטב טופי יפני - 54
קלאמרי טרי על הפלאנצ’ה, בייקון, בצל ירוק ופלפלים - 56
לחם וחמאה - 16
מנות עיקריות:
מדליוני פילה בקר 60 שניות במחבת עם ירקות שורש - 119
ספריבס צלויים בר בי קיו, טריאקי, בוטנים ואורז - 104
סלמון בגריל זיגוג חרדל חריף מתוק ועלי ארוגולה - 94
מוסר ים במחבת ביסק סרטנים ופירה סלרי -124
ביפבורגר קצבים 250 גרם -78
שיפודי מיקס קצבים עלי ארוגולה ופאפאס - 99
פרגית סאטה ברביקיו בוטנים פיקנטי, ירוקים, אורז וכוסברה - 82
ניוקי במילוי ריקוטה שמנת בטטה צ׳יפוטלה, טימין ופרמזן - 64
בשרים מיושנים:
אנו מציעים נתחי בשר מבקר ״ישראלי״ טרי ומובחר. הנתחים מטופלים על ידי הקצב שלנו ומיושנים לדרגת יישון אופטימאלית, בשיטת יישון יבש
״ Dry Aging ״. קצב התיישנות הנתחים אינו אחיד ולכן נציע מדי יום רק את הנתחים שהגיעו לדרגת יישון אופטימאלית.
סטייקים:
סינטה 350 - 139
סינטה מנהטן 450 גרם - 179
טופלויין 600 - 260
אנטרקוט 350 גרם -149
״ריבאיי״ 600 גרם - 270
פילה 250 גרם - 159
נתחים זוגיים:
פילה “שאטובריאן”
דלמוניקו
פורטרהאוס
פריים ריב
צוות השרות שלנו ישמח להציג בפניכם את הנתחים.
תוספות:
פירה תפוח אדמה -19
צ׳יפס - 15
סלט ירוק -15
סלט קולסלאו ויטנאמי - 19
ירוקים - 22
סלט קיסר - 22
אורז - 14
סלט עגבניות ״מוטי״ - 22