מסעדת התרנגול הכחול

התרנגול הכחול

 

השף שאול בן אדרת (קימל וקימל בגלבוע) עומד גם בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, הפעם בקניון G שבצפון תל אביב.

כאן מציעה המסעדה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית, חוויה אורבנית כוללת ואפשרויות בילוי בלתי מוגבלות.

התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום –  מארוחה עסקית ועד תפריט קוקטיילים יצירתי.

את המנות שיוצאות מן המטבח מרכיב השף שאול בן אדרת דרך פרשנות אישית על חומרי גלם טריים, וכך מציעה מדי יום גם המעדנייה מטעמים טובים, המבוססים על מרכיבים זמינים. מדי יום מוגשת בתרנגול הכחול השלישייה – שלוש מנות עיקריות בעלות מרכיב עיקרי משותף כמו פטריות, חצילים, בשר טלה או אחרים.

הנה מעט מן המנות בתפריט של התרנגול הכחול: פסטה בציר בקר, תבשיל זנב שור ותרד מאודה; מחבת שרימפס בעגבניות, פפריקה, פלפלים שחורים ושום בסגנון חריימה; תבשיל אוסובוקו טלה בציר המוגש עם פירה ועגבנייה שרופה.

אפשרויות הישיבה במסעדה הן מגוונות וכוללות את החלל העיקרי של המסעדה, סלון צדדי, מרפסת מרשימה, בר אלכוהול וקוקטיילים, מנהרת יין וחדר פרטי לאירועים הכוללים עד חמישים מוזמנים.

מסעדות