כי קוסקוס עושים באהבה... סיפור עם מוסר השכל

הזמנת מקום

לפני מספר שנים החליטו רונן ורפי, האחים לבית גואטה לפתוח מסעדה. המסעדה הראשונה שפתחו הייתה מסעדה צרפתית אותה החליטו לסגור כעבור זמן קצר, אחריה ניסו כוחם בתחום האיטלקי, אך גם היא לא הובילה להצלחה המיוחלת. וכמו בכל סיפור מפתיע הישועה הגיעה מכיוון לא צפוי...
הרעיון להקים מסעדה טריפוליטאית אותנטית הבליח במוחו של רפי, והוא החליט לשתף בו את אמו.
החזרה של הבנים למקורות מסתבר, הוכיחה עצמה מעל המשוער.

אמא לאה גואטה, שמנצחת על המטבח - היא הנשמה האמיתית של המקום, בנוסף על רזי הבישול הטריפוליטאי, הנשמרים במשפחה מזה דורות, הביאה איתה למסעדה את מאור הפנים האמהי, היחס האישי ואת השירות החם מכל הלב.

ההצלחה של המסעדה, השומרת על מסורת הבישול ארוכת השנים, ושמה שיצא למרחוק, מהווים הוכחה ניצחת לכוחה של האהבה.

משפחת גואטה
מסעדות