תפריט בירות

כמעט כמו כל דבר אחר גם הבירה התגלתה בטעות כאשר פרוסת לחם נפלה למים ותססה או כאשר מים חילחלו לתוך הפירמידות והרטיבו את כדי החיטה - לפני 5000 עד 6000 שנה.
הבירה הראשונה שיוצרה הייתה מסוג אייל-בירה סמיכה, בעלת גוף, השמרים צפים לראש המיכל (תסיסה עילית). הריכוז הגבוה של הלתת נותן מתיקות גבוהה וטעם לתת מודגש. האייל מוגש בטמפרטורה של 10-16 מעלות. בעת העתיקה השתמשו בדבש להתססה (כיום בד''כ בסוכר). הלאגר הינה בירה צעירה יחסית וקלה, אשר השמרים שוקעים לתחתית מיכל-תסיסה תחתית. התסיסה ארוכה ובטמפרטוה נמוכה מהאייל. בדרך כלל בירה צלולה ושקופה, מוגשת צוננת מאוד 5-7 מעלות.
כתר הקצף של הבירה חשוב במיוחד: הוא משחרר את הארומה ומאפשר הנאה מלאה מהבירה וגם מבודד ושומר על טמפרטורת הבירה.

לכל כוס צ'ייסר ב -5 ש''ח: וודקה / אוזו / ויסקי / רום / טקילה

 


כתובת:
שדרות הנשיא 116 , חיפה.
טלפון: 052-5018881
פקס: 04-8103225
שעות פתיחה:
יום א' - שבת 17:00 - אחרון הלקוחות
יום ו' 19:00 - אחרון הלקוחות

צפה בהמלצות על בית הבירההוסף המלצות על בית הבירה

חיבור לאינטרנט (WiFi)חניה חופשיתיש ייןבירה מהחביתבר אלכוהולאופציה צמחונית

כתבו עלינו:
תרגיש בבית
קיצור תולדות הבירה
פאבים בחיפה

מסעדות