לאחר שצבר ניסיון בהרבה מקומות בארץ ובעולם, זיהה השף שגב משה צורך קולינארי הולך וגובר מצד הצרכן הישראלי לאוכל בריא, טעים, מהיר וזול, אשר נעשה מהפרודוקטים המובחרים והמוקפדים ביותר.
הצרכן הישראלי אוהב את המגוון, את הצבעים והמרקמים, את האופציות הרבות ומכאן נולד הקונספט של ״שגב קיצ׳ן גארדן״.
כל המנות הראשונות במסעדה מוגשות לשולחן ועל הלקוח לבחור רק את המנה העיקרית, כך הלקוח יכול להנות ממגוון מאוד רחב של מנות ומטעמים שוניםוהחוויה הופכת לחברתית ושיתופית.
חוויית הארוחה ב"שגב קיצ'ן גארדן" מגיעה מההווי הישראלי השמח אשר בו מוגשות המנות הראשונות למרכז השולחן בנדיבות, בטריות ובססגוניות, ללא הזמנה וללא המתנת הלקוח. כל המנות טומנות בחובן ניחוחות וצמחי תבלין טריים מן המשתלה שלנו. המנה העיקרית מוזמנת בדרך המסורתית. בתוך כך, זמן הארוחה מתקצר ומאפשר לסועד לעמוד בקצב המהיר היומיומי.