ביום ראשון 3/11 נציין את "יום הסנדוויץ' הבינלאומי". אנחנו יודעים כבר מה אנחנו רוצים בסנדוויץ' שלנו, להחזיק אותו בשתי ידיים ולתת ביס אחד מושלם שישביע ויענג. יכול להיות סנדוויץ' מושחת בג'בטה ומלא רטבים נוזלים לצדדים, זה יכול להיות באן רך כמו ענן, או אפילו סנדוויץ' סושי בצורה של משולש.
לפחות פעם ביום צוות האתר שלנו מקבל פנייה או בקשה בסגנון: "איפה אפשר לחגוג עם המשפחה בת מצווה? באיזו מסעדה הכי שווה לחגוג את חתונת הכסף של ההורים? "להיכן לוקחים את כל העובדים כשרוצים לארגן ערב גיבוש?" במיוחד בשבילכם, ריכזנו המלצות על מסעדות לאירועים בשרון, שיש בהן אקוסטיקה לא פחות ממעולה, ישיבה נוחה ומרווחת, חנייה קרובה ולא פחות חשוב אוכל יצירתי וטעים שישאיר אצל האורחים שלכם טעם של עוד
"שתי מחבתות ברזל לוהטות, באחת שתי קוביות עבות של פילה עגל עשוי מדיום, עם מעטפת צרובה כנדרש ופנים אדמדם-עסיסי, ובשניה נתח אנטרקוט משוייש ושופע מיצים, ולידן פירה תפוחי אדמה נימוח וירקות צלויים על הגריל..." שפרה צח מגיעה לבית המקדש של אוהבי הבשר באשר הם - רובינשטיין בנתניה. היה משובח, טעים ועם ציפייה לפעם הבאה
"300 גרם של צלעות בבישול ארוך ועישון חם, מושרות ברוטב שזיפים מתקתק וסמיך שמעניק להן זיגוג חום מרגש וארומטי. הבשר מחליק מהעצם וכאשר פוגש את החך ניתן לשמוע סימפוניית מלאכים קטנה המנגנת את מרש הניצחון של ורדי..." דן תורן מגיע למקדש הבשר של אזור השרון - רובינשטיין בנתניה, ויוצא משם בתוספת 1.5 ק"ג בשרים בקרבו
ישראל היא אומנם מדינה קטנה אך עם אהבה גדולה לבשר כך שתמצאו בה לא מעט מסעדות בשר משובחות המושכות אליהן קרניבורים מכל רחבי הארץ. אז היכן ניתן להתענג מסטייק אנטרקוט עסיסי? איפה מגישים נתחי פורטרהאוס במשקל מעל לקילו? והיכן מומלץ להזמין פילה, סינטה, פריים ריב ונתחי בלאק אנגוס. במיוחד בשבילכם, ריכזנו רשימה של מסעדות בשר מומלצות. לגזור ולשמור!
"עלו על הבמה שלושת הטנורים של הבשר: האנטריקוט בתפקיד לוצ'יאנו פבארוטי, שני נתחי פילה מרשימים כפלאסידו דומינגו, ועמם שלובה יד ביד, גאה ויפה עם כתר של קונפי שום, הסינטה בתפקיד חוזה קאררס...". ליאור פנחסי מגיע שוב לגן העדן של אוהבי הבשר באשר הם - רובינשטיין בנתניה. היה כמו תמיד משובח, ממכר ועם ציפייה לפעם הבאה
"והנה היא, בכבודה ובעצמה, פלטת קצבים "קטנה" של קילו אחד, בחלוקה שווה לאנטרקוט, סינטה ופילה. הנתחים, מבשר משובח, הורדו מהגריל כשהם עדיין בדרגת מדיום-רייר וממשיכים להיעשות עוד קצת בפלטה הלוהטת עצמה..." שפרה צח, רובינשטיין, נתניה
חיפה מארחת בחול המועד סוכות את פסטיבל הסרטים הבינלאומי ה-29. בתכנית: 280 הקרנות של סרטים חדשים מרחבי העולם מהם כ-70 סרטים ישראלים חדשים, בכל הז'אנרים המוקרנים בנוכחות יוצריהם. סרטי הפסטיבל מוקרנים, במשך עשרה ימים, בחמישה אולמות לאורך רכס הכרמל, מן הבוקר ועד חצות. וכמובן, ארוחות מעולות במסעדות
פסטיבל דרום אדום נפתח היום עם סוף שבוע קולינרי. בין הכדורים הפורחים, הכלניות, ההופעות, ההצגות, שוקי האיכרים והנוף, מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לבקר במסעדת "לה פרובינציאל" שבמושב גיאה ליד אשקלון
מוזמנים לפתוח את השבוע עם אוויר צח, שדות ירוקים ואווירה רגועה במסעדה הכפרית לה פרובינציאל שבמושב גיאה. התפריט העשיר מציע מגוון מנות שמוכנות במקום, ובשעת צהריים מוצעת כאן כמובן ארוחה עסקית משתלמת
"שבעה שרימפס גדולים מוגשים על צלחת מעוטרת ברוטב בלסמי כמהין, עם סלט ירקות מיוחד ומעניין: עגבניות, לימון כבוש, בצל סגול, בצל ירוק ונבטים..." גיא סופר מנסה את לה פרובינציאל החדשה שבמושב גיאה הסמוך לאשקלון
הייתי ממליץ בחום לבקש מהמלצר את ארוחת הטעימות, על אף שאינה מופיעה בתפריט. הרעיון העומד מאחוריה הוא שהשף מוציא במגע אישי ויצירתי בין שבע לאחת-עשרה מנות. מי שאינו שבע אחרי אחת-עשרה מנות יקבל עוד ועוד מנות שייכנע.