בעוד סצנת המסעדות בתל אביב מוכרת לכולנו ומושכת מבקרים מחוץ העיר כמו גם תל אביבים מושבעים, סצנת המסעדות בשפלה נשארה עד היום שקטה יותר ונחבאת אל הכלים. ריכזנו לכם כאן מספר מסעדות מומלצות מאזור השפלה ששווה להדרים מעט לכבודן.
אנחנו כבר בשבוע השני של המונדיאל. הפעם, רוב המשחקים מתקיימים בשעות הערב המאוחרות ואף עמוק אל תוך הלילה. הנה רשימה של כמה ברים ופאבים מומלצים שבהם אפשר לראות את המשחקים על כוס בירה טובה (או כמה כוסות), נשנושים וארוחות מהירות וכמובן אפשר להתלהב יחד עם כל החבר'ה מבלי להעיר את הילדים, ההורים או האישה.
במיוחד בשביל אלו מכם שמתלבטים גם השבוע, הכנו מתכונים לארוחת שישי. מתחילים עם לבבות ארטישוק מוקפצים, עוברים לחזה מולארד עם ריזוטו דלורית ומסיימים במלאבי. ותודה למסעדות באריו דה טאפאס, Meat and Wine ומושבוצ
מי אמר שצמחונות זה גזר ומלפפון? מה לגבי לבבות ארטישוק מוקפצים? או אולי אורז עם ירקות, ביצה וממרח פלפל חריף? ומוס פירות יער? צמחונים יקרים, אספנו בשבילכם כמה מתכונים לאוכל צמחוני, כדי שתראו לכולם מה זה
את מקור המנהג אתם מכירים: כדי שהזבובים לא ייכנסו לספרדים לתוך האלכוהול, הם כיסו את הכוס, ולקישוט הוסיפו מנת ביס קטנה. אבל מה שחשוב זה שעכשיו יש לנו המון טאפאס ברים, וגם הזדמנות לחפש את הטאפאס הכי טוב
ולנטיין 2013: שוב נגזר עליכם לחגוג את חג האהבה. אל חשש, הכנו לכם תכנית פעולה. היא מורכבת מארוחה מעולה במסעדה טובה, כשבחלק מהמקרים יעניקו לכם ורדים, ולפעמים גם ימזגו נוזל מבעבע לכוסות. זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע
"אנחנו, בכל אופן, בחרנו את שתי המנות האחרונות מעולם הים: שרימפס וקלמרי מטוגנים ומלווים ברוטב איולי ומולים נהדרים עם רוטב משכר של יין לבן, שמנת וחמאה..." שירלי רחמים במסעדה החדשה (בערך): בריו דה טאפס בראשון לציון