"מנת שרימפסים עטופים במעטה פירורי לחם לצד רטבים מפתיעים הוגשה לשולחן. רוטב צ׳ילי מתקתק בהחלט לא נמנה על שורת הרטבים המקובלים שרגילים ללוות מנת שרימפס איכותית, אך הוא בהחלט הצדיק את קיומו..." רוני חזן מפנקת את בן הזוג בבילוי שכולו דגים ופירות ים אצל ג'קו מאכלי ים בעיר התחתית של חיפה
איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית - כל אחד לפי טעמו. אספנו בשבילכם המלצות על מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו
"הוא לקח פילה דג מוסר אפוי בתנור בלוויית תפוחי אדמה ואני נהניתי מפילה דג לברק נימוח ומלווה ברוטב שום עשיר. בשתי המנות הדגים היו טריים, הרטבים במרקם הנכון וארומתיים..." אורלי פרש-אזולאי מגיעה לג'קו מאכלי ים בעיר התחתית של חיפה
פסטיבל החג של החגים בחיפה מסתיים השבוע. הפסטיבל מציע למבקרים פעילויות של סבלנות וסובלנות בין שלוש הדתות לצד אירועי אמנות, תרבות וקולינריה.
חיפה מארחת בחול המועד סוכות את פסטיבל הסרטים הבינלאומי ה-29. בתכנית: 280 הקרנות של סרטים חדשים מרחבי העולם מהם כ-70 סרטים ישראלים חדשים, בכל הז'אנרים המוקרנים בנוכחות יוצריהם. סרטי הפסטיבל מוקרנים, במשך עשרה ימים, בחמישה אולמות לאורך רכס הכרמל, מן הבוקר ועד חצות. וכמובן, ארוחות מעולות במסעדות
אתה אמנם אוכל בורי מטוגן והיא מזמינה שרימפס בגורגונזולה, ובכל זאת תמיד יש מקום לחלוק. אספנו בשבילכם מסעדות דגים ופירות ים – תיהנו, בטוח תיהנו
ג'קו מאכלי ים – הוותיקה שבקהילת סלוניקי חיפה - היא מוקד משיכה לחובבי דגים ופירות ים. בלב השוק הטורקי שהולך וחוזר לעיצוב האותנטי, מנהלת אותה משפחת הבעלים, שמציעה בחיוך אוכל טעים ופרוסות לחם שחור עבות כמו פעם
"איש אחד, בעל דוכן דגים, מחליט לקנות שטח קטן כדי שיוכל בסוף יום מפרך לשבת עם חברים ולשתות כוסית של עראק..." אורלי פרש-אזולאי והדודה אוכלות דגים ופירות ים אצל מה שהפך למסעדת ג'קו מאכלי ים בעיר התחתית של חיפה
זהו, יש לנו קיץ, והמחשבה על תבשיל קדירה או על סטייק גדול כבר יש בה כדי ליצור אגלי זיעה על המצח. במקום זאת, למה שלא תעברו למנות דגים קלילות וקיציות, ועדיף על הגריל. אספנו בשבילכם כמה הצעות, קיץ נעים
אורלי פרש-אזולאי לוקחת את החמות חובבת הז'אנר לאחת ממסעדות הרשת ג'קו מאכלי ים, הממוקמת ברחוב מוריה בחיפה. כאן הן נזכרות שדגים ופירות ים הם האלטרנטיבה הבריאה, העשירה והאנרגטית, ולא פחות מכך – טעימה וארומתית
צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית – איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? אספנו בשבילכם ארבע הצעות מארבע מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו