מנות דגל איטלקיות קלאסיות הן דבר שבשגרה בשבילנו. רוב הימים שלנו אינם עוברים בלי לפחות פסטה או פיצה אחת, לכולנו יש מתכון לרוטב עגבניות מנצח, ואת הלזניה שאכלנו במסעדה בטוסקנה נזכור לנצח. אספנו כאן ארבע איטלקיות
לפעמים השמש שיוצאת החוצה ביום שישי בבוקר גורמת לכם להעדיף לצאת מהבית ולהשאיר את מלאכת הבישול לשבת בידי אחרים. נצלו את הקרניים לפני שישובו למחבואן, ובדרכם חזרה הביתה תוכלו לקנות אוכל מוכן לשבת. או בכלל
ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
"בשרני כראוי, כזה שקרניבורית שכמוני יכולה לנעוץ בו שיניים, אך בעת ובעונה אחת נוח ללעיסה ואינו יוצר עומס על שרירי הפה. בכל זאת, כששתי בנות נפגשות לארוחת ערב, גם ב-Meat and Wine, הן בעיקר מדברות..." שיר כידן
"ביתיות נעימה של חנות אחת שהיא גם יחידה מושלמת הכוללת מטבח ומפעל בשר, שמעידים על טריות המוצרים ועל דאגה לכל פריט שיעלה על שולחן החג שלי..." אורית איציק משתתפת באירוע הפתיחה של חנות המזון לומיטו, קריית עקרון
מיתוס גריל בר שבתל אביב היא מסעדה בשרית כשרה המציעה תפריט עסקי מגוון שמוגש עד שעות הערב. עת ערב מציעים לכם במיתוס גריל בר אולם אירועים הכולל כ-200 מקומות ישיבה ומציע מגוון מנות לצד תפריט אלכוהול איכותי
בשבילכם, אלו שלא סומכים על אף אחד אחר בכל מה שנוגע לבשר, הכנו רשימת קניות. מה ברשימה? בשר, שתייה, מנגל ועוד כמה דברים קטנים שיעשו לכם את החג. לפניכם אטליזים טובים, חנויות יין משובחות, מנגלים לרכישה ועוד ועוד
עכשיו מתחיל הרגע הקצרצר במונחי זמן אנושי אך ארוך במונחי 'עוד רגע נדע אם מדובר בסטייק מהסוג ההוא, הנדיר, הרך, שגורם לכל לעצור לרגע'. אנחת תענוג בלתי רצונית הבהירה שכן, זה זה. אדוה גן סתיו ב-Meat and Wine, הרצליה
במסעדת סיסי בטעם איטלקי שבהוד השרון תמצאו מטבח איטלקי משפחתי ואותנטי בעיצוב הכולל כלי פורצלן, וילונות תחרה וכמובן – מנות איטלקיות מעולות. הצעה לארוחה איטלקית באמצע היום, ולא – אין חשש מאפיה, בון אפטיטו
מה נשתנה הפסח הזה מכל אלו שקדמו לו? שבפסח הזה אתם יכולים להחליט לתת למסעדות, למעדניות, לחנויות ולקונדיטוריות לעשות בשבילכם את העבודה הקשה. לפניכם מנות משובחות לחג, יינות וקינוחים, כל שנותר הוא לבוא ולקחת
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
לומיטו קריית עקרון, שעת צהריים. שיר כידן מגיעה ומוצאת הכול – עולם שלם של סלטים, פרגיות, אסאדו, אוסובוקו, עוף צלוי עם תבלינים, פסטלים, קבב פלפל וקבב יווני. והיא אפילו לא צריכה לסחוב את המצרכים עד לאוטו
רק למקרה שייפול עלינו יום נעים באמצע ינואר, הכנו לכם רשימה של ארבע מסעדות מחוץ לעיר, כל עיר, לטיול נחמד, ואז מה אם חורף. צאו קצת מהבית, תנו לשמש ללטף לכם את הפדחת – וגם אם גשום היום, אל דאגה, השמש תזרח גם מחר
לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
"קוקטייל המלון שלי עדין ונשי, ספק מתוק, ספק חמצמץ, מקרר ומרענן ובעיקר גורם לי לחסל אותו ולהזמין עוד אחד. זה לא מפריע לי גם לרעות בשדות זרים..." אפררת רוזן ובעלה יוצאים שיכורים ושמחים מהלופט
"הפרגיות של בן זוגי הגיעו מעוצבות בדום מתוח על צלחת מלבנית ולוו גם הם באורז ותפוחי אדמה צלויים. הפרגיות היו רכות, מתקתקות ועשויות במידה המדויקת..." אורלי פרש אזולאי מספרת על אהבה ואוכל כשר במיטבלים
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
''החבר'ה של מייק'ס פלייס יודעים למזוג, והבירה מגיעה עם שובל קצף שעושה נעים בשפם, ומשאיר את הבירה קרה עד שתגיע הבאה...'' אדם בר מעדכן מהשטח ''כשאתה שם, משהו באויר משדר לך שהגעת למקום עם אישיות ומסורת''
בערב היא בר-מסעדה מעוצב עם אלכוהול משובח ובצהריים מסעדת בשרים כשרה, המציעה ללקוחותיה ארוחה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתייה חמה, ב- 79 ₪ בלבד. מסעדת מיתוס נהנית משני העולמות
יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים
''נתח הסטייק היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, רך ועסיסי, כזה שניתן לנעוץ בו את השיניים. התיבול, העדין במליחותו, נותן לבשר לעשות את העבודה ולהציג את עצמו על איכויותיו הרבות...'' שיר כידן פגשה נתח סטייק עסיסי ורציני במיט מי
לופט היא מסעדת תרבות, בשר ויין איכותית, שבראשה עומד השף אלדד דהן, המתמחה בטיפול בבשרים. הלופט מציעה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, שתייה קלה או יין הבית ושתייה חמה ב - 46 ₪
''אני מחליטה לקחת אצבעות בננה עטופות בעלי פילו מטוגנות ומוגשות עם רוטב מייפל ועיטור חלבה, אבל אז מתברר שדווקא הוא שיחק אותה עם קינוח יוצא דופן של פלאן קוקוס...'' שפרה צח ובן זוגה החליפו מבטים ומנות במסעדת מיתוס
פסטיבל יואב יהודה, הינו מסורת המתמשכת כבר 9 שנים. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות מסעודות דשנות, מטעמים אתניים, פעילויות בחיק הטבע ועוד. אספנו ארבע מסעדות המשתתפות בפסטיבל ופותחות את שעריהן לקהל המבקרים
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות