ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
"לאחר שהרכבנו את המבורגר החלומות, פיזרנו עליו את כל סוגי הרטבים, הכנסנו לתוכו את הירקות הטריים, פתחנו פה ענק ובדקות חיסלנו אותו..." אורלי פרש-אזולאי מגלה את פר בר בחיפה: תחום הביניים שבין בר למסעדה אמריקאית
''מגוון האוכל, מעבר לטעם הנפלא, גם הוא אדיר. להלן רשימה של רק חלק מהמנות שלקחנו: פילה לבן במילוי בייקון, פילה עגל במילוי פירות מיובשים, ספר-ריבס חזיר, אסאדו לבן מעושן, ברוסט לבן, רוסטביף סינטה, אסאדו עגל, חזה בקר, גלילות פרגית במילוי ריבת בצל ובשר מעושן, קציצות עוף ובקר, ועוד...''. נדב אבידן הצטייד בשדרת האוכל של מתחם טיב טעם בראשל''צ במזון לשבוע שלם. היה הרבה, טעים, ומשתלם
''הברמן החביב החליט להסתכן ולהפכני לשפן ניסיונות, ומזג לכוסי קוקטייל משוגע שכלל ג'ין, פסיפלורה טרייה וטובורג...''. קרן ויזנר גילתה חווית קניות מסוג אחר בקובי'ס, בר עם מגוון של אלכוהול והופעות, בלב מתחם טיב טעם בראשל''צ
אולי לא שמתם לב, אבל המון דברים קורים בענף האלכוהול, היין והברים. הנה כמה המלצות על אירועי השבוע הקרוב: פסטיבל יין ''וינו גרנד ריזרבה'' של טיב טעם ראשל''צ, יום פטריק הקדוש בטמפטיישן בר, סאקה אורגני בבית תאילנדי ועוד
תמיד חלמתם להרשים את החבר'ה בנאום ידעני על עפיצות או טרוואר? שני יקבים, מרכז יין ובר מציעים קורסי טעימת יין, סדנת טרוואר, סדנא להפקת שיכר מפירות יבשים וגם ערב מחווה לפרנק סינטרה שכולו אלכוהול משובח ולהיטים
קוביס סופר בר יושב בתוך סניף טיב טעם בראשל''צ, מה שלא מפריע לו לתפקד כמועדון ג'אז מלהיב ולהצטיין במנות התפריט. סמדר ולטר, שמתנזרת מברים, לא נכנסת לסופרמרקטים ולא שומעת ג'אז, ביקרה במקום והתאהבה