ושבעת וברכת שבשכונת התקווה, תל אביב, היא מסעדת מעדני בשרים ודגים המוכנים על הגריל. עם מוניטין של שנים, שמלווה את המסעדה מאז שהוקמה בשנת 1967, תעודת כשרות למהדרין וסלטים בתוצרת עצמית – זו תהיה יופי של ארוחת צהריים
"ואז היא הגיעה: השווארמה. צלחת רחבה עמוסה בפרוסות דקות-דקות של בשר, מעט חרוך בשוליים אבל בעל מרכז ורדרד ומעל לכל – מפיץ ריח שמאתחל מחדש את תחושת השובע..." דניאל לוין מגיע רעב לבשר אל מסעדת ושבעת וברכת, תל אביב
"בצלחת שלי מונחים קבב "קפיצי" ומלא טעם, מבשר עגל טרי, ושישליק טלה רך וטעים, לשחר נתחי הפרגיות רכים ועסיסיים בדיוק כמו שהיא אוהבת..." שפרה צח ובתה מבקרות בושבעת וברכת, מסעדה בעלת מסורת והיסטוריה ארוכת שנים