"לא חיכינו הרבה זמן, עד שהיינו שקועים כבר באנטרקוט הנהדר שקיבלנו. נתח 250 גר' צרוב במדויק במידת העשייה שביקשנו (מדיום, אלא מה), משויש ועסיסי. גם הסינטה שהגיעה אחריו לא נפלה ממנו, גדולה, טעימה ובעלת נוכחות..." הקונספט של רשת 'רק בשר' ממגנט אליו אלפי קרניבורים הנהנים מחוויית בשרים משובחת, יין ללא הגבלה, מוזיקה טובה, תחרויות שתייה ופרסים. ליאור פנחסי יצא לבדוק מקרוב מה קורה ברשת שבה הבשר הוא השחקן העיקרי, כמעט היחידי בתפריט
אם התפרק לכם הקבב, שכחתם לקנות גחלים וגם לעצור בדרך כדי לקנות קרח, ואתם יושבים עכשיו בקרחת יער, רעבים ומחזיקים כוס בירה חמה ביד, אולי כדאי שפשוט תשכחו מקרטון הנפנוף ותלכו למסעדה עם בשר. יהיה טעים וקליל - זה בטוח