בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול
קורה שאתם מתרגשים ממנה במסעדה ומנסים להבין איך הכינו אותה? לפעמים אתם מוצאים את עצמכם מחפשים בייאוש את הדבר הנכון בספר בישול אבל זה אף פעם לא זה? מצאנו לכם כמה סדנאות בישול. עכשיו תלמדו איך מכינים את זה
מנה אחרונה, החנות היפה והמטריפה השוכנת באזור שוק מחנה יהודה בירושלים, מציעה לילדיכם הקיץ הזה סדנאות במחזורים של שבועיים, שמתמקדות השנה במאכלי עמים. כך ילמדו ילדיכם על מאכלים מכל העולם – וגם יטעמו, כמובן
לחורף מתוק, חמים וטעים – אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים עוגות, עוגיות ושאר מתוקים ששמם הולך לפניהם בכל רחבי הארץ. את הקינוחים תוכלו להכין בעצמכם או לקנות מוכנים ולאכול בתאווה, והעיקר - להסתיר מתחת לסוודר
מחפשים מתנה מקורית או פעילות לא שגרתית לילדים? מחפשים מסעדה מתאימה לילדים ביום שבת? הילד לא רוצה לאכול שניצל ומתעקש על סושי? לא בא לכם לצאת מהבית? ארבעת המקומות שלפניכם יספקו לכם את כל הפתרונות
''השוקולד כאן נשפך כמים ועומר והתלמידים מטמפררים ושופכים ומייצרים וצובעים. ממש קורס אומנות שבמקום צבעים יש בו שוקולד, אבל המון שוקולד...'' שיר כידן לומדת דברים חשובים בסדנת השוקולד בחנות מנה אחרונה בירושלים