לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
על האש עם המשפחה או החבר'ה ביום העצמאות הפך למסורת לא פחות מארוחה חגיגת בליל הסדר, או תחפושות בפורים. לכבוד חג המנגלים הלאומי, כינסנו שלושה קצבים, וביקשנו מהם טיפים לברביקיו האופטימלי. זה מה שהיה להם להגיד
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר