בלב גדרה, בין בתים עתיקים מתקופת הבילויים, שוכנת צ'וראסקו, המציעה חגיגה קולינרית של בשרים איכותיים לצד יינות משובחים. כל נתח בשר נבחר בקפידה, מטופל במקצועיות רבה על ידי השף, ומגיע לסועד במלוא תפארתו. ויש כמובן גם ארוחות עסקיות שאסור לפספס. מי מצטרף?
''מגוון האוכל, מעבר לטעם הנפלא, גם הוא אדיר. להלן רשימה של רק חלק מהמנות שלקחנו: פילה לבן במילוי בייקון, פילה עגל במילוי פירות מיובשים, ספר-ריבס חזיר, אסאדו לבן מעושן, ברוסט לבן, רוסטביף סינטה, אסאדו עגל, חזה בקר, גלילות פרגית במילוי ריבת בצל ובשר מעושן, קציצות עוף ובקר, ועוד...''. נדב אבידן הצטייד בשדרת האוכל של מתחם טיב טעם בראשל''צ במזון לשבוע שלם. היה הרבה, טעים, ומשתלם