חופש פורים הוא הזדמנות מצוינת לארוז את עצמכם ואת הילדים ולצאת לסיבוב בעיר הקודש. אז מה בעצם חסר לכם? אוזני המן? משהו מתוק? בדיוק מהסיבה הזו אספנו בשבילכם קונדיטוריות מומלצות בירושלים. שיהיה חג שמח!
"ואם כבר התקדמנו, אז אולי גם קצת בתחום השוויון בין המינים, מה שאומר שהמתנות יכולות להיות הדדיות..." לכבוד ולנטיין אספנו בשבילכם כמה המלצות למתנות שתוכלו לקנות לבני / בנות הזוג, ושיהיה לכם ערב רומנטי ושמח
"המפעל שלה נטול דאווין, חומרי טעם וחומרים משמרים. רק שוקולד, אהבה וחיוך. זהו..." מוריס פייבוש מבקר במפעל השוקולד של סימה אמסלם, השוקולטיירית של עין כרם המתוקה. חוזר להיות ילד ממש כמו בכבש השישה עשר
החורף המקומי המשתולל לפרקים לא צריך להפריע לכם לאכול את הגלידה שלכם. למכורים או לסקרנים, אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים גלידה – כקינוח או כמנה עיקרית, ובשבילנו מנה כפולה בבקשה. ושיהיה לנו חורף חם ומתוק
פסטיבל חמשושלים נערך במהלך שלושה סופי שבוע בדצמבר: 2-4, 9-11,16-18. בתכנית – תרבות, אמנות וקולינריה בכל פינות העיר. מיטב המסעדות מציעות לכם תפריט מיוחד ב-78\118 ₪ ומרק ירושלמי מיוחד בפרשנות אישית ב-20 ₪
מספרים כי השוקולד גורם לשחרור אנדרופינים במוחנו, מה שמשרה עלינו תחושה טובה, ויש האומרים שהוא אף ממכר. ממכורים למכורים אחרים, אנחנו שמחים להציג ארבעה שוקולדים שאנחנו אוהבים במיוחד. אם כבר להתמכר, אז למשהו טוב
אז מה אתם עושים בסילבסטר? מסיבה? ארוחה אצל חברים? רביצה מול הטלוויזיה? ועל מתנה קטנה לבן\בת הזוג לחגיגת האירוע כבר חשבתם? כמה מקומות מציעים לכם מתנות שהם לא ישכחו כל כך מהר
בשיא החום והלחות של יולי-אוגוסט, אין כמו להימלט לגלידרייה צבעונית וקרירה, ללקק גלידה מתוקה וצוננת, בכוס או בגביע, ולקחת חופשה קצרה ממזג האוויר המהביל שבחוץ. הנה ארבע גלידריות בהן תוכלו לקחת פסק זמן מהחום
בבית אבן מדהים בעין כרם הוקסמה קרן ויזנר מסיפורים על השוקולד, למדה להכין טראפלס, בראוניז וממתקים על מקל, התענגה על התוצרים, מעשה ידיה להתפאר, ויצאה מדיפה ניחוחות מתוקים. נחשו איזה שיר התנגן ברדיו בדרך חזרה?
חום יולי אוגוסט, אמר שלמה ארצי, היה כבד מאוד. אבל גם היום אינו פיקניק. ואין כמו גלידה קרה, רכה ומתוקה כדי לצנן את הגוף ואת הנפש. ארבע המלצות לארבע גלידריות משובחות, שיספקו הפוגה קרירה מהלהט שבחוץ
עודד ברנר, מי שהקים את מקס ברנר לפני למעלה מעשור, הוא הראשון שזיהה את הפוטנציאל הבלתי ממומש שבשוק השוקולד הישראלי. בשנים האחרונות מצטרפים אליו עוד ועוד שוקולטיירים ישראלים, בעלי ניסיון בינלאומי, שמסמנים אותנו במקום מכובד על המפה הכי מתוקה בתבל. ארבע המלצות