שישי בבוקר הוא זמן מתוק, השבת בפתח וחוץ מסידורים אחרונים לקראת המנוחה במצוות האל, אין שום דבר שחייבים לעשות. לא מעט מסעדות עלו על זמן האיכות הנפשי הזה והן מציעות בילויים שיעזרו לכם למתוח את הרוגע כמה שיותר. ארבע המלצות
מסעדת בוחא שבלב שוק הכרמל מזמינה את בני כל העדות לבוא לחגוג מימונה. המסעדה המציעה בכל ימות השנה תפריט גורמה אתני תגיש בערב המימונה מנות חג מיוחדות באווירה שמחה ומסבירת פנים. בנוסף למנות הראשונות והעיקריות יוגשו מגוון מעדני חג חופשי-חופשי.
בוחא הוא משקה מרוקאי חריף, יין שרף המזוקק מתאנים ומכונה גם ''ערק תאנים''. זהו גם שמה של מסעדה קסומה שמתחבאת בסמטאות שוק הכרמל, פנינה גסטרונומית בתוך חיי השוק ההומים. גל נטע אכל שם ארוחת צהריים אוריינטלית ''מרתקת'' כהגדרתו, והתפעל מהוירטואוזיות הקולינארית שהדגים השף אפילו במנת הקוסקוס עם החריימה
הוא רק בן 26 אבל כבר סוגר עשר שנים במטבח. כרטיס ביקור עם אלעד הרוש, על כל הדרך מהמטבח הצבאי דרך ''רפאל'' של רפי כהן ועד בוחא, המסעדה שלו.
ימים לא קלים עוברים עלינו וזאת בדיוק הסיבה לחגוג את חג האהבה הזה בגדול. ארבע המלצות ליום האהבה, בשביל להרים את המורל, בשביל להניע את גלגלי הכלכלה, ובשביל לחיות את החיים הכי טוב שאפשר, למרות הכל