לא מעט מסעדות בחיפה שוכנות במושבה הגרמנית הנחשבת כאזור בילוי מועדף לתושבי העיר ולתיירים וזאת הודות לארכיטקטורה המדהימה ביופייה, נוף עוצר נשימה, אווירה אירופאית רגועה וכמובן אוכל סוחף ומגוון. הנה כמה המלצות למסעדות במושבה הגרמנית בחיפה.
מסעדת נמו, השוכנת בסמוך לגנים הבאהים בלב המושבה הגרמנית בחיפה היא בית לחובבי סושי ופירות ים, שגם מתמחה בהכנת מנות יצירתיות. העיצוב באווירת ים עם רצפה ורהיטי עץ מחוספסים ויש גם אפשרות ישיבה בחוץ. ובשעת צהריים: ארוחה עסקית
למרגלות הר כרמל והגנים הבהאיים שוכנת המושבה הגרמנית, מובלעת אירופית קטנה באמצע הלבנט. בשדרות בן גוריון, שהן הציר הראשי של המושבה, תמצאו מסעדות רבות שכדאי לבקר בהן כשאתם מסיירים בין המבנים הטמפלריים
הצעות לטיולי פסח מעניינים, המשולבים במסעדות טעימות. מטיילת תל אביב דרך רחוב הנביאים בירושלים ועד למרגלות הר חרמון
מסעדת נמו שבלב המושבה הגרמנית בחיפה היא בית לחובבי סושי ופירות ים, שגם מתמחה בהכנת מנות יצירתיות. אל אלו מצטרפים עיצוב באווירת ים עם רצפה ורהיטי עץ מחוספסים וגם אפשרות ישיבה בחוץ. ובשעת צהריים: ארוחה עסקית
"המנות שאכלנו ריצו את הגיס טל ואותי: הצירוף המרשים של הטעמים הייחודיים, המקוריות והתעוזה העניקו לחוויה שלנו פנים אחרות, שונה בתכליתה מההצעות השגרתיות של פירות ים וסושי..." אורלי פרש-אזולאי במסעדת נמו שבחיפה
יש לה עיר עילית וגם תחתית, יש לה נמל ויש לה חוף, ויש לה המון מסעדות שמציעות אוכל מצוין. אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות בחיפה, לפעם הבאה שתגיעו לטיול באזור. מהחומוס ועד לקפה, מהסינטה ועד לאספרסו. חיפה, חיפה
כנס מחזור לחובבי בירות צוננות, מתחיל היום ונמשך עד סוף הקיץ. הכנס מתקיים בארבע מסעדות ברחבי הארץ ובתוכנית האומנותית: מפגש עם עשרות בירות, קרות במיוחד, מכל העולם ונשנוש מנות מיוחדות לצדן. אולי תקפצו?
''דני, בחורה עדינה ואנינה בדרך כלל, נאבקת עם המפצח, עד שהיא מגלה את מינון הכוח הנכון שיש להפעיל בכדי לשבור את שריון הסרטן ולשלוף את בשרו הטעים. אני מצטרפת בשמחה...''. מיכל זמרני וחברה גילו את חווית אכילת הסרטן במסעדת נמו שבחיפה
''אני בוחרת בצרצואלה, קדירת פילה דג ופירות ים מבושלים בשני סוגי רטבים, בתוספת ברנדי, מוקרמים בגבינה מלוחה. למרות שפירות הים שלי שוחים בדרך כלל בשמנת בלבד, אני מתענגת על הטעם של רוטב עגבניות הפיקנטי, וכמה שהוא הולם את המנה. הבשר עצמו מבושל בדייקנות, למרקם גמיש וקפיצי, והגבינה המלוחה סוגרת היטב את המנה'' מיכל זמרני מוכנה לעבור לגור בצוללת של קפטן נמו