תעביר את החומוס – על אנשים ומאכלים ביפו: שירלי רחמים מצטרפת לסיור של העמותה לתיירות תל אביב, ויוצאת עם בטן מלאה. בורקס, חומוס, שווארמה, שקשוקה, פיצוחים ושייק פירות, ומי שעדיין רעב ימצא עוד המון מסעדות באזור
שירלי רחמים מצטרפת לסיור המודרך של העמותה לתיירות תל אביב: "עג'מי – שלוש דתות, אלוהים אחד". מתחילים בגלידה אנדרי וחוזים באדריכלות מגוונת ובבית השגריר הצרפתי וגם אוכלים חומוס. ומי שרעב – יש הרבה מסעדות ביפו
החורף המקומי המשתולל לפרקים לא צריך להפריע לכם לאכול את הגלידה שלכם. למכורים או לסקרנים, אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים גלידה – כקינוח או כמנה עיקרית, ובשבילנו מנה כפולה בבקשה. ושיהיה לנו חורף חם ומתוק
"זו כבר מזמן זו לא רק גלידה, התפריט מציע מגוון עשיר של קינוחים כמו בוואריה, מלבי, קרפים במילויים מפתים, ופל בלגי או סחלב, וכל אלו אינם ממעיטים מערכם של טעמי הגלידה הייחודיים..." שירלי רחמים, גלידה אנדרי, יפו
הציפייה ל- 1 בספטמבר מעולם לא נראתה קרובה יותר, גם הארנק מגלה סימני מצוקה והופך דק מתמיד. אז איך שורדים את הימים האחרונים של החופש? לפניכם ארבע המלצות שיכולות להוות סיום מתוק לחופש גדול (וארוך) במיוחד
בשיא החום והלחות של יולי-אוגוסט, אין כמו להימלט לגלידרייה צבעונית וקרירה, ללקק גלידה מתוקה וצוננת, בכוס או בגביע, ולקחת חופשה קצרה ממזג האוויר המהביל שבחוץ. הנה ארבע גלידריות בהן תוכלו לקחת פסק זמן מהחום
חום יולי אוגוסט, אמר שלמה ארצי, היה כבד מאוד. אבל גם היום אינו פיקניק. ואין כמו גלידה קרה, רכה ומתוקה כדי לצנן את הגוף ואת הנפש. ארבע המלצות לארבע גלידריות משובחות, שיספקו הפוגה קרירה מהלהט שבחוץ
נטע גל וזוגתו החליטו לרדת הפעם לפשר תופעת התור המשתרך בכניסה לגלידה אנדרי. משדרות רוטשילד התל אביביות הם נסעו עד יפו רק בשביל ללקק והחליפו את הסקפטיות בהערצה גורפת