''המנה הראשונה שקיבלנו הייתה החריימה- דג ברוטב חריף ואדום. הדג היה עשוי מעולה והרוטב היה במינון חריפות מדויק...'' נדב אבידן החליט לקיים תחרות בין שורשיו הטריפוליטאים לבין הטברנה של דינו. נחשו מי ניצח...
''הקוסקוס שהגיע לשולחן היה אחד המשובחים שטעמתי (סליחה סבתא) ואוורירי כמו שרק קוקוס ביתי יכול להיות...''. למרות שדניאל לוין הוא נצר טריפוליטאי גאה, הוא התענג על האוכל במסעדת הטברנה של דינו, כאילו לא טעם טבחה קרעה מעולם
ביום חמישי הקרוב, 1 במאי, ייחגג יום הפועלים הבינלאומי. בעבר, ציינו ארגוני עובדים יום זה בהפגנות סוערות, תהלוכות או חופשות ארוכות. היום, תוכלו לקחת ביום זה חופשה, ולציין אותו בארבע מסעדות פועלים נבחרות, ברחבי הארץ
דינו רוקח עבד בכלל במסעדה סינית כשנקרא לדגל למסעדה המשפחתית. אז הוא שחזר מתכונים של סבתא, נועץ בדודות, נעזר בדמיון, והיום מחמיאים לו על התבשילים הטריפוליטאיים שלו. ללקוחות הוא אומר שזו בשלנית מבוגרת במטבח
''המנות היו מתובלות, טעימות, בכמויות מכובדות, עם טעם אמיתי של בית. ולא פלא - צוות המטבח במקום מורכב, רובו ככולו, מבני המשפחה...''. ענת מאור גילתה את הטברנה של דינו, מסעדה משפחתית עם אווירה, ואוכל, של בית