ארבעה ברמנים מספרים על המשקאות הכי חמים על הבר שלהם בקיץ האחרון ומוסיפים מתכונים לקוקטיילים קיציים משגעים.
הכוסות מתרוקנות באיטיות ובתיאום כמעט מושלם. בזמן שהן מתרוקנות חלל הבר המוארך דווקא מתמלא. זהו ליל שלישי ובו, כפי שמעיד הפוסטר, ''הבנות של הצ'ייסר תופסות פיקוד''
צ'ייסר, בר חדש באלנבי ויורשו של אלנבי 44 הוא קודם כל מקום לאנשים שיודעים ואוהבים לשתות. אין כאן אוכל - יש כמה נשנושים, וקצת סושי, לפעמים - אבל ברור שהשתיה במרכז. ועל השתיה מנצחים הברמנים המקצועיים ביותר שפגשתי, שיודעים באמת איך להתאים משקה ללקוח.