אלו גובי, אלו מאטאר, סמוסה וצ'אטני – ההודים יודעים באיזה צד של הצ'פאטי למרוח את החמאה. קחו לכם המלצות לארבע מסעדות הודיות, כי לא זו בלבד שהאוכל ההודי טעים, הוא גם בריא וברוב המקרים מסמן אופציה זולה במציאות יקרה
שותפים למאבק על מחירי הדיור בתל אביב בפרט ובארץ בכלל, החלטנו לסייע גם אנחנו. מצאנו לאנשי האוהלים וגם לכל מי שמכלה יותר מהשכר החודשי שלו על שכר דירה, מסעדות זולות בתל אביב. כי אוכל טוב במסעדה טובה מגיעים לכולם
''מה אכלנו? פקורה- כרובית, תפוח אדמה, חצילים ותרד מטוגנים בצפוי קמח חומוס ותבלינים, פראטה- לחם ממולא בסגנון ''פיצה'' עם רוטב עגבניות, טאלי- מגש הודי מסורתי עם אורז...'' עיינה גל מגלה שהכל אפשרי בסאב קוצ' מילגה
דווקא בזירת האוכל לירי הפגינה קצת בקיאות שהצילה אותה, כי כבר ממש חשבתי שהיא בכלל לא היתה בהודו אלא התחבאה ארבעה חודשים מתחת למדרגות הנעות בנתב''ג. היא זיהתה את שמות המנות והסבירה לי מה יש בהן, אבל מה זה משנה. כל הכיף באוכל זר זה שהוא זר.
קיבלנו ''שלים'' רחבים ארוכים ומפנקים מצמר, התכרבלנו והמשכנו לפטפט ולפטפט ולקשקש, מסביב היו חבורות של חבר'ה, וצחוקיה, והמון סיגריות, יפעת נזכרה בגסט האוס שלנו בדרמסאלה, וזה היה טוב.