אוכל מבושל על פתיליות, מנות שמזכירות את הידיים של סבתא וטבחית מבוגרת מעמיסה על הצלחת - שלא תהיו רעבים. אוכל של בית, רק במסעדה
ג'חנון, סלוף, לחוח ומרק רגל – מטעמים מהבית התימני הוותיק, גם אם זה לא באמת הבית שלכם. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות תימניות
ארבעה בתים, ובכל אחד מאכלים משלו. בין אם המילה "בית" מזכירה לכם אוכל תימני, ערבי, גלילי או ישראלי, ריחות הבישולים תמיד ייקחו אתכם למקום אחר. מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות ביתיות, בתקווה שתמצאו את דרככם הביתה
"את הלחוח בעלת המרקם הספוגי אני מנסה לשמור למרק שתכף יגיע. את פיתת הסלוף בעלת המרקם הבשרני יותר אני מקבלת לוהטת ושחומה במקומות הנכונים, והיא קלאסית לניגובים..." שירלי רחמים דוקטור לחומוס אצל יוחנן, נס ציונה
''זו בסך הכל קציצה, חשבתי, מה כבר אפשר לחדש בה. ומסתבר שקציצה יכולה להיות גם עולם ומלואו של טעמים וניחוחות משכרים...''. נדב אבידן סומך ידיו על כל אחת מתעודות ההצטיינות שתלויות על הקיר אצל יוחנן, מסעדה תימנית ביתית
אחר כך הגיעו העיקריות: שתי מנות לדוגמא, האחת טובה מרעותה. קציצות ברוטב שהן לפלא בעיני: ניכר עליהן שאין בהן כל תוסף פחמימות ויחד עם זאת הן נותרו אווריריות, ופרגיות ברוטב כוסברה שכל מילה של שבח רק תגרע מקסמן. אגב כוסברה, גם סלט הכרוב תובל בעשב המופלא הזה וגרם לו להמריא למקומות שהכרוב לא ידע על קיומם קודם
פנינה אמיתית ואהבה ישנה על פתיליה. היום שאחרי הסושי אצל יוחנן.