פסטיבל ישראל בירושלים נפתח היום ומביא אתו הרבה הופעות. בין כוורת חוזרת לברי סחרוף, שלומי שבן ודוד ד'אור תוכלו גם לאכול בהרבה מסעדות טובות בעיר. הנה המלצות והזמנות, תיהנו
פסטיבל חמשושלים שיוצא הערב לדרך פותח בפני הקהל הרחב בערך את כל מה שיש לירושלים להציע: מוסדות תרבות ואמנות, מוזיאונים, תיאטראות ושאר אטרקציות. אנחנו מצדנו ריכזנו הרבה מסעדות בירושלים שמציעות לכם מחירים מיוחדים
הקיץ הזה הולך להיות חם בירושלים, עם שפע של אירועי תרבות, אמנות, אומנות, מוסיקה, קולנוע, תיאטרון, מחול – לגדולים, לקטנים ולמי שבאמצע. גייסנו מסעדות בירושלים למשימה, והן יציעו לכם ארוחות ב-38/78/118 ש"ח. קחו המלצות
ירושלים חוגגת את פסטיבל האורות בתאריכים 6-14 ביוני. האירוע האמנותי הגדול מסוגו בארץ כולל יצירות מפוסלות באור, הקרנות ענק על מבנים ומופעי מוסיקה ואש. בנוסף מציעות לכם מסעדות בעיר ארוחות במחירים מוזלים, הנה המלצות
אספנו בשבילכם מסעדות גורמה בירושלים, כדי שתוכלו לשוב לעיר שהאביב הגיע גם אליה. ומה בתפריט? שקדי עגל שנצרבו על הגריל, קרפצ'יו ארטישוק ירושלמי, קונפי לשון ותבשיל לחי עגל, פילה בורי על קרם בטטה – רעבים?
אנחנו מקבלים את השנה האזרחית החדשה עם ארוחות שחיתות במסעדות, אף על פי שבינינו, מי באמת צריך תירוץ כדי לחגוג במסעדה. אז מתחילים עם שמפניה, עוברים למנה הראשונה וממשיכים עד לחמישית, מקנחים ושותים עוד קצת
פסטיבל חמשושלים, שנפתח היום, יימשך לאורך חודש דצמבר, ויביא לעיר הבירה אירועים רבים. אנחנו ממשיכים עם ההמלצות לפסטיבל, והפעם – סיורים בעיר בכלל ובשכונת מוסררה בפרט, ביקור במוזיאון יהדות איטליה ו-4 מסעדות מעולות
1868, אחת ממסעדות העילית של ירושלים, מציעה עסקה חלומית: פעם בחודש, ביום שישי האחרון ליתר דיוק, סיור קולינרי אורך מהבוקר ועד הצהריים ומסתיים בארוחת טעימות חלומית ב-1868. יובל בלנקובסקי לומד משהו על 1868
זהו ראש השנה לאילנות, הפריחה בטבע מציינת תחילת שנה נוספת, בני האדם נוטעים עצים ונזכרים בקיומם של הפירות היבשים, והמסעדות – הן אף פעם לא מתקשות למצוא סיבה למסיבה. מה עושים בט"ו בשבט הזה? אספנו כמה רעיונות
קשה להפנות גב לחגיגת הסילבסטר הקלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. האווירה אינטימית, המנות משובחות, השירות מוקפד וכולם סימנים לשנה טובה. מבין המסעדות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו ארבע הצעות יוקרתיות במיוחד
מלצרים אדיבים קיבלו את פנינו וליוו אותנו לשולחן ערוך על פי מיטב המסורת הקלאסית. התיישבנו וידענו שהערב נהנה מארוחת צמרת. עד מהרה, כדי שיהיה ברור שהגענו כדי לאכול טוב, הגיעו מנות-ההמְתנה: לחם-הבית ולצידו מטבל בטטות וצ'ילי, וגספאצ'ו עגבניות עם יוגורט עיזים מעוטר בעירית. הסוֹמַלְיה שניגשה אלינו, בחרה עבורנו במרלו ''רכסים-דובב'' 2002 של סגל, שהתגלה כיין מעניין וטעים מאד...
1868, מסעדת גורמה צרפתית כשרה בירושלים שוכנת במבנה האבן הראשון שנבנה מחוץ לחומות העיר העתיקה, בשנת 1868. זוהי כנראה המסעדה הכי מפורסמת באזור ירושלים ובהחלט שווה נסיעה מיוחדת. אבל כמו בכל מסעדת יוקרה ההשקעה באה לידי ביטוי גם במחירי המנות.
בפרוץ עלינו חגי תשרי גייסנו את מיטב המוחות וקיבצנו עבורכם צרור מתכוני חג מנצחים. האוסובוקו בפירות יבשים של ארז שטרן, קבב הלוקוס על קרם כרישה וחצילים של מנחם כץ, סלט הירוקים וגרעיני הרימונים של בל קפצן, עוגיות הדבש החלומיות עם התבלינים של אורי שפט ועוד ועוד. פרויקט שלא מתחילים את השנה בלעדיו
אייל ועקנין השף, מציג שילוב מנצח בין שוק מקומי להשראה צרפתית ובינלאומית, עם מכנה משותף של טעם ואיכות נדירים. כשר והרבה יותר.
מי ששומר כשרות כל השנה מכיר בעל פה את הרשימה המצומצמת למדי של מסעדות גורמה כשרות. אבל גם אלו שאוכלים רוב השנה שרצים צריכים לפעמים מסעדה כשרה. למענם, הנה ארבע מסעדות כשרות, מהודרות ומוצלחות
נכון שהצרפתים לא ידועים בחום האנושי שלהם, אבל אין מה להתווכח על האוכל המשובח שהם מבשלים. ארבע מסעדות צרפתיות מומלצות למי שלא התמזל מזלו לפוש השנה מהחמסינים הישראליים באירופה ורוצה להתנחם בדבר הכי דומה.
חללים מקומרים מטוייחים לבן, תאורה נעימה ולא עמומה מידי וריצוף אבן. השולחנות ערוכים במפות מעומלות, הסכו''ם מבריק, הכוסות סדורות בשורה, מוזיקת ג'אז קלה ברקע , כמו שצריך.