פרימוורה, מסעדה איטלקית-חלבית אלגנטית במלון שרתון פלאזה בירושלים. המסעדה גלאט כשרה ומציעה תפריט עסקי המתחלף משבוע לשבוע.
יותר ויותר מסעדות, בתי קפה וברים, משדרגים ללקוחותיהם את החוויה כשהם מציגים על הקירות תערוכות אמנות מתחלפות. ארבע המלצות על מוסדות שיכולים להוסיף לשמם בכבוד גם את התואר גלריה
קל מאוד למצוא את מרכז המבקרים של רולדין במושב קדימה. פשוט הולכים אחרי הריח. בחופש הגדול מתקיימות במרכז סדנאות אפייה לילדים וסיורים בעקבות הרוגלעך, הקרואסונים וכדורי השוקולד
אז מה קורה בשבועות - חג הגבינות? מיטב המסעדות מציעות עסקיות וארוחות לחג, וכן מגוון מנות ותפריטים מיוחדים לחג השבועות.
לרגל יום ירושלים בחרנו להעלות על נס ארבעה מוסדות ירושלמיים ותיקים, יפני, כורדי, ספניולי וצרפתי, ממש כמו בבדיחה שחוקה. בעצם, בדיוק כפי שעושה גם ירושלים
גלים גלים של ריחות מלווים את אבי קינן, השף הראשי של רשת רולדין, במשך היום: ניחוח עוגות שמרים חמות מתחלף בריחן המתוק של עוגות הגבינה והשוקולד ובריח הבצל והגבינה האפויים העולה מהקישים הצרפתיים. ובכל זאת בצהריים, כשהוא רעב, הוא אוכל סביח
נווה צדק חוגגת השבוע שוב עם פסטיבל של הצגות, סיורים מודרכים בשכונה הציורית והמיוחדת, מופעי חוצות וארוחות במחירים מיוחדים של 60-80 ₪ לאדם, במסעדות השונות. הנה ארבע דוגמאות שיפתחו לכם את התיאבון
לא רק ילדים אוהבים אוזני המן, בטח כשמדובר בכאלה הממולאים בקרם פטיסייר ופצפוצי שוקולד, בברולה קפה או באוזניים שעשויות בכלל ממרציפן. ארבע המלצות חמות ומתוקות לאוזני המן שירבו בשמחה
באיזור השרון ידועה מסעדת ''אוקלוהומה'' כמובילה במטבח האמריקאי ובהתמחות בבשרים.
לפחות ארבעה פסטיבלי אוכל יתקיימו במסעדות שונות ברחבי הארץ בשבועות הקרובים. פסטיבל קובה במסעדת אמא הירושלמית, פסטיבל חצילים ב''אל מול הים'' הפסטורלית, פסטיבל פסטה בפורטובלו ביבנה ופסטיבל מאכלים בולגריים בויטושה היפואית. פרויקט למי שאוכל כדי לחגוג
יונתן ישי מעמותת הוויסקי מסכם את אירועי 2005 בזירת הוויסקי ויש כאלה מתברר לא מעט: תאגידים משתלטים זה על זה, מזקקות סקוטיות נרכשות על ידי צרפתים, וזה עוד לפני שהשוק הסיני אמר את דברו. סערה בכוס וויסקי? שפטו בעצמכם
בתקופה זו של השנה, מסעדות מציפות אותנו בפסטיבלי פירות ים למיניהם. מסעדת הים הסיני מציעה עד סוף דצמבר, ארוחה מלאה במסעדה, במחיר המנה העיקרית!
כמי שגדל בקנדה ליד חוות בקר, אין פלא שהדבר שדויד דוביסקי הכי אוהב זה בשר, ורצוי סטייק במשקל חצי קילוגרם או צלעות עסיסיות. כרטיס ביקור הפעם עם שף שחולם בלילות על ברביקיו.
קטיה המתוקה פייסה את רוחי הסוערת כבר בכניסה למסעדה. בחיוך כובש היא הפנתה אותנו לעבר השולחן והגישה לנו תפריטים. הסבריה המלומדים על המנות והליכותיה המקצועיות ליוו אותנו עד לביס האחרון בפאי הלימון המצוין שחתם את ארוחתנו כשעה וחצי מאוחר יותר.
מה פירוש המושג 'כתית'? איך נקבע אחוז החמיצות של השמן ומהו האחוז האידיאלי? ואיך בכלל טועמים שמן זית? שפרה צח נפגשה עם אורי יוגב, מנהל ''חלוצה'', שסיפר לה כל מה שצריך לדעת על שמן זית.
בסוף חול המועד הארוך של פסח עמוס המצות ושאר מוצרי קמח מצה, מוצאים את עצמם רבים סובלים מעצירות, גם כאלה שברוב ימות השנה לא נאלצים להתמודד עם הבעיה. ליאורה חוברה מתגייסת למשימה הלאומית ומציעה שישה טיפים שיקלו על רוע הגזירה.
ליד הפירה היה גוּלָש עם בשר רך בדיוק כמו שצריך וחתיכות תפוחי אדמה שקיבלו את טעם התבשיל שבסיר. הירקות המבושלים שהשלימו את הצלחת היו חתוכים דק דק, ומכילים הפתעות בלתי צפויות כמו חצילים ושורשים.