במהלך השנים נפתחו בראשון לציון לא מעט בתי אוכל וברים, ולצד זה המשיכו לשגשג ולפרוח כמה מסעדות ותיקות ומיתולוגיות. יצאנו לסיור ברחבי העיר וחזרנו עם המלצה על חמש מסעדות בראשון לציון שכדאי להכיר מקרוב כולל את התפריט המיוחד שהן מגישות. אל תשכחו להזמין שולחן מראש!
החום המעיק של הקיץ והלחות הבלתי נסבלת לאט לאט נעלמים להם, ורוח סתווית שמגיעה מהים, בלווי רחשי הגלים הנשברים על המזח, עושה טוב לפנים ובעיקר לנפש. כל שנותר זה לקחת את האנשים שאנחנו אוהבים ולפנק אותם בארוחה במסעדות עם נוף לים. אל תשכחו להזמין מקום מראש!
בדיוק עכשיו כשבחוץ הרוחות שורקות, קר ויורד גשם, אין כמו מסעדה ביתית המציעה אוכל משביע, מנחם ובעיקר - מתאימה לכל כיס. אז לקראת העונה הקרה, ריכזנו רשימה של מסעדות שכדאי לאכול בהן בהזדמנות הקרובה. בתיאבון!
בשנים האחרונות נמל תל אביב הולך ומפתח ומציע שפע של פעילויות ואטרקציות לזוגות או למשפחות, אך אין בילוי מושלם ללא ארוחה טובה. במיוחד עבור "המכורים" לים הכחול הגדול ליקטנו מסעדות בנמל תל אביב שממש שווה להגיע אליהן.
"את הקבב קל מאוד להרוס. מערכת היחסים העדינה כל כך בין כמות הבשר וכמות השומן, התבלינים ומידת הצלייה מחייבים מומחיות ודיוק. הקבב של האווזים היה ונשאר אחד האהובים עלי..." גיל ח' עמית מבלה כמיטב המסורת השכונתית, עם הרבה אוכל טוב המוגש בנדיבות ובאווירה נעימה באווזים בתל אביב
"על סטייק אנטריקוט נפלא ורך שוכנים להם בבטחה, הס פן תעיר, זוג מדליוני כבד אווז נימוחים ומהממים שספגו בהנאה את טעמי הבשר המשובח..." גיל ח' עמית לוקח את האישה שלצידו לארוחה במסעדת האווזים במתחם יס פלאנט בראשון לציון
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת יד אדם, מינוס מסות האנשים שגודשת את האזור בימים שבהם מזג האוויר נעים יותר. המלצות למסעדות בנמל תל אביב
"חברתי מתפעלת מן המומחיות שבה אני מורידה את פלחי הפרגית מהשיפוד אל צלחתה ומתענגת על תיבולה של הפרגית העסיסית והבשרנית..." שיר כידן לוקחת חברה למסעדת האווז באור יהודה רק כדי להראות לה מי אוכל יותר כנפיים
מה בסך הכל רצה גיא סופר? לצאת לאכול במסעדת האווז באור יהודה. אבל הוא הסתבך בדרך, ורק טוב ליבם של המקומיים, המכירים את המקום היטב, הושיע אותו. לפחות הוא הרוויח, יחד עם הארוחה המוצלחת, גם טיול באזור
כבר כמעט ואפשר להריח את יום העצמאות המתקרב ובא, והריח הוא ריח המנגל, כמובן, גם אם השנה החליטו לקרוא לו ברביקיו. ארבע המלצות על מסעדות שמתמחות בבשר למי שכבר לא יכול להתאפק