''את האנטרקוט הסכמנו, בעצת המלצרית (שעשתה יד אחת עם הקרדיולוג שלנו) לצלות קצת מעבר למה שאנו רגילים, ולא התחרטנו...''. אדם בר וחברו הטוב יצאו לערב גברים בבר-מסעדה ברקרולה, והיללו את חומרי הגלם המעולים והאלכוהול המשובח
''תכנן הבשרני והרך של צדפות קוקי סן ז'אק משובחות נמשח בחמאת סרטנים והונח על קרם דלעת מצויין. נוצרה מנה מעולה ומלאת טעמים שהותירה עלי רושם עז..''. אדווה גן סתיו שתתה כמו שצריך, לצד אוכל אלוהי, בברקרולה בכפר סבא
הביסטרו-בר האיכותי בכפר סבא מציע תפריט צהריים מיוחד לעובדי אזורי התעשייה של כפר סבא, הוד השרון, ראש העין, קריית אריה ורעננה. המקום המושלם לאירוח עסקי מלא פאסון
הג'מבו שרימפ נחצה לשניים והונח על אצות וואקאמה כשעליו רצועות קישואים וטבעות קלמארי ברוטב מדהים של ביצי דג הקפילן. יניב, מלצרנו הרהוט, הסביר שדג הקפילן הוא דג מעופף. אולי זה ההסבר לטעמה המופלא של המנה אך יש לי תחושה שזה קשור דווקא לכך שהשף בברקרולה, נועם דקרס, כמו רוב צוות המטבח, הינו יוצא מסעדת מול ים המשובחת...