ביום שבת פסח ייגמר ויפנה את מקומו למימונה. מימונה זו על שום מה? על שום שכיף לעשות שמח. קפה יפו בשוק הפשפשים, באגסי בתל אביב והדבלין בירושלים מתכננים לחגוג, כל אחד מהם בדרכו הייחודית. מוכנים למופלטה?
תל אביב שופעת ברים ופאבים. רק שבעוד שאזורים אחרים, צפוניים יותר בעיר, נותרים לעתים שוממים, רחובותיה של פלורנטין שומרים על נוכחות ואופי בתוספת הרבה אלכוהול. אספנו בשבילכם המלצות לברים בפלורנטין, כי זה הדבר האמתי
סצינת הברים בתל אביב היא יותר מסתם סצינה, הברים בתל אביב הם שהופכים את העיר למה שהיא. איך הייתה נראית העיר בלי ברים בפלורנטין? ובלי ההופעות באברקסס? ואיפה הייתם צוחקים על תיירים לו לא היה מייקס פלייס? הנה סקירה
זה רק נדמה לכם, היום לא יום ראשון, היום יום חמישי. במהירות הוא יפנה את מקומו לסוף השבוע, ואתם תוכלו לחזור אל הים, אל הבריכה ואל שאריות עוגת הגבינה שנשארו משבועות. הנה כמה המלצות שמחות לסוף השבוע במסעדות
ט"ו באב כבר ממש כאן, ואתם חייבים להזמין לעצמכם מקום במסעדה כדי להבטיח חגיגת אהבה מושלמת. בין אם אתם אוהבים לאכול את האהבה שלכם עם אוכל אקזוטי ובין אם אתם מצפים בקוצר רוח לקינוח מלא בשוקולד, הנה כמה המלצות שיעזרו
כשחג השבועות בפתח מפליאים כולם בפלפולים קולינריים ובמתכונים מיוחדים למאכלי חלב לסוגיהם. אולם למול עיניכם נגלים שני ימי חופש, שאותם מתחשק לכם לנצל במסעדות טובות. הנה כמה מהן, שמציעות לכם ארוחות מיוחדות לכבוד החג
סיינט פטריקס דיי – חגם של האירים אבל כבר מזמן הוכחנו שאנחנו שמחים גם בשמחת העמים – מתקרב אלינו במהרה, וחייבים להיות שמח. אספנו בשבילכם את מיטב המסעדות, הברים והפאבים שמציעים לכם חגיגות רוויות אלכוהול בלי סוף
גם אם חורף וקצת קשה להוציא את האף מתחת לפוך, ערב ולנטיין מתקרב אלינו, והוא מביא אתו סיבה טובה למסיבה ולחגיגה. ולרגל ההזדמנות הממשמשת ובאה, אספנו בשבילכם ארבעה ברים ומסעדות שישמחו לחגוג יחד אתכם את האהבה
ממעמקי מוחו המבוסם מנסה נגב אבידן לדלות פרטים על ביקורו בביסטרו-בר באגסי שבפלורנטין: היה שם בר. היה שם אוכל טוב. היה שם בירות, וקוקטיילים, ושוטים, ועוד כל מיני סוגים של אלכוהול. היה שם כיף. איזה מזל שהוא רשם הכל
אפל במידה ורועש במשורה, מלא ודחוס באורחים ומעוצב ברמזים לשנות ה-60, באגסי נראה בלילה כמו שבר צריך להראות. כל קשר למסעדות הפועלים של ילדותי בפלורנטין, הבורקס של סבי והאשכוליות בסודה, מקרי בהחלט
החלטתם לוותר על שמלת הנשף והלימוזינה ולחגוג את הסילבסטר בבית? זו לא סיבה לוותר גם על האלכוהול. מיטב הברמנים בארץ מציעים קוקטיילים ופונצ'ים במיוחד לסילבסטר
נובמבר בעיצומו, סופה רודפת סערה ועת המרק הגיעה. ארבעה שפים ומסעדנים ממליצים על מרק ומצרפים מתכון. להדפיס ולשמור
ההצלחה המסחררת של הערב היתה טרטר הסלמון, אחת המנות הראשונות הטובות ביותר שאכלנו בעיר. חבל לפרט את הטעמים הרבים והמורכבים במנה הקטנה והמקסימה הזו, מפחד להרוס לסועדים הבאים את ההפתעה. המלצרית המשועשעת חדה לנו חידה ושאלה מהו המרכיב הדומיננטי ברוטב המתקתק. לא רק שלא הצלחנו לנחש, אף הופתענו מהתשובה
בקדירה שלי יש שלושה נתחי בשר גדולים, ירקות כתומים ורוטב בניחוח יין אדום, כמו שקיוויתי. בעוד ממן מתחפר בהמבורגר שלו בהתלהבות וללא ייסורי מצפון, אני מתנהגת עם הקדירה שלי בסבלנות וביסודיות. פיסת בשר בפה תאוזן תמיד בפרוסת ירק נימוח, וכך אני מתקדמת עם המנה, עוצרת מדי פעם רק כדי לבדוק מה שלום המנות הראשונות. טעים בבאגסי
ארבעה ברמנים מספרים על המשקאות הכי חמים על הבר שלהם בקיץ האחרון ומוסיפים מתכונים לקוקטיילים קיציים משגעים.