לא רק עונת החתונות התחילה, גם עונת הטיולים. לאלו מכם שמתכננים לעבור את קו חדרה, אספנו המלצות לברים בצפון. איך שהוא מתברר שדווקא הרחק מאורות הזרקורים של מרכז הארץ, נמצאים כמה מקומות משובחים והרבה אלכוהול
כשאת שותה, מה את אוכלת? מסעדות ושפים מציעים לכם מתכונים לסילבסטר: מנות שתוכלו להציע לחברים במסיבה, ליד האלכוהול. ולא שכחנו את ההנגאובר שיתקוף אתכם ביום ראשון – הנה הם מציעים כמה מתכונים להתמודדות קלה
אל תתנו לגשם הקל לתעתע בכם: אנחנו נמצאים בעיצומה של עונת טיולים מרהיבה. הצפון יפהפה, הדרום עדיין חמים, והארץ כולה שופעת מסלולים. ובין כל אלו, אם בערב כל מה שאתם צריכים הוא בירה מהחבית, יש לנו כמה רעיונות בשבילכם
"אייל ענברי היא בירה מעוננת אדמדמה בעלת איזון מושלם בין מרירות לפירותיות, ולה 6.4% אלכוהול..." ארז שבת לומד על מותג הבירה בזלת בברוהאוס שברמת הגולן – מסעדה הממוקמת בתוך מבשלת בירה ומציעה, כמובן – בשר ובירה
צפון הארץ, שבתקופה הזו של השנה מרהיב בפריחתו, שופע אתרי טיול יפהפיים ולצדם עולמות קולינריים מפתיעים. אנחנו מתחילים בגולן עם הצעות לטיולים באזור שעל וקצרין, שם תוכלו ליהנות מנוף הגולן לצד ארוחה נהדרת במסעדות
הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות
בברוהאוס מייצרים שלושה סוגי בירות שנבדלות זו מזו בגוון, בטעם, באחוז האלכוהול, ברכיבים ובתהליך הייצור. כל אוהב בירה ימצא כאן את בת הלוויה המושלמת שלו לארוחה שבדרך...'' אדם בר גילה עולם שלם של בירות בברוהאוס
''בתחילת הארוחה, קיבלנו סלט קיסר עם קרוטוני בירה, בצל אדום ופרמז'ן, שהצליח לגרום לי להתחיל לחשוב על הרעיון של להזמין סלט במסעדות...''. אורי גושן לא מצליח להבין איך לא גילה את הברוהאוס, מסעדה בתוך מבשלת בירה, קודם
סופי השבוע השמשיים, והאביב המנץ בפתח, מזמינים את ההורים לצאת עם הילדים אל חיק הטבע, ללכת לצפות בפריחה, לבקר בפארקים או בג'ימבורי, ואחר כך לשבת איתם לאכול. הנה מסעדות שיהפכו גם את הארוחה של הצאצאים לחוויה
השקנו כוסיות והכרזנו על תחילת החגיגה, משאירות מאחורינו את ייסורי המצפון על בני הזוג שנשארו עם הילדים בבית. הבירה החומה והמתקתקה, היתה טעימה מאוד והחליקה בגרון. מבט אחד על קהל הלקוחות של הברוהאוס גרם גם לי להרגיש קוסמופוליטית: המסעדה מלאה בתיירים, דוברי אנגלית, יפנית וצרפתית שישבו בזוגות ובקבוצות וחגגו
ברוהאוס, המסעדה במבשלת הבירה, השיקה תפריט לילי חדש עתיר מאנצ'יס, שמציע דרך אפלולית ורטובה לסגור את הלילה
לפתיחה קיבלנו טעימה משלושה סוגי בירה: בירה כהה קלאסית, בירה כהה בטעם מתקתק ובירה בהירה. הבירה המיוצרת במקום חלקה ובעלת טעם נקי יותר מהבירות התעשייתיות, וכל סועד מוזמן לבחור את המועדפת עליו. ואם לא די בסחרור הקל שנחת עלינו מהשתיה, בא תפריט הטעימות הזוגי כדי לסחרר אותנו בשפע האפשרויות המוצעות בו
הזיכרון הראשון שלו מאוכל, מספר איציק תג'ר, השף של מסעדת תל אביב ברוהאוס, הוא ריח המאפים מהמאפייה השכונתית. מובן שהדבר הראשון שעשה כשגדל היה לקנות אותה. כרטיס ביקור עם שף שעובד מהבטן (ושני מתכוני בשר בסוף)