"חופש או לא חופש? חופש! צהלנו בעודנו נוקשים את כוסות הקוקטייל בלחיים צוהל, ולקחנו שתי מנות ביצה עלומה..." עופר פרוסנר חושב שהוא תייר בקפה נואר שברחוב אחד העם בתל אביב
"פרוסות הסינטה מוגשות עבות יחסית, עם זילוף של שמן כמהין, כשלצדן עצם גדולה משופעת במח עצם. לא בדיוק המרשם שתצאו אתו מהקרדיולוג שלכם, אבל הוא מופיע בוודאות ב'מיטב המתכונים' של מלאכי השרת..." אדם בר בסבסטיאן הרצליה
לראשונות בחרנו את הקרפצ'יו, שהיה חמצמץ במידה חצופה שמצאה חן בעיני. המנה הראשונה השנייה, היתה קלמארי צרוב על מצע שעועית לבנה. בשעה מאוחרת שכזו צריך לאכול לאט, הזכרנו לעצמנו, אחרת נתקשה להירדם. המנות מצידן, שיתפו פעולה. משהו בהן היה נינוח ולא מלחיץ ואפשר לאכול אותן בשלווה ולהתפנק עליהן דקות ארוכות...
אחרי שנתיים וחצי של עבודה כסו-שף של ויקטור גלוגר מקלואליס, נכנס שי כספי לתפקיד המאתגר של האחראי על המטבח בקפה נואר. הרקע המקצועי שלו מבטיח טובות אבל רק ימים יגידו איך תשפיע חיבתו לפיוז'ן הצרפתי-יפני על השניצל הכי מוחמא בתל-אביב.
אם גם אתם חושבים שהשניצל של אמא שלכם הוא האוורסט של כל השניצלים סימן שעוד לא טעמתם את זה של קפה נואר. זרחיה מתן בשיר הלל לשניצל.
יש המתייחסים לכניסתה של השנה האזרחית החדשה כאל סוג של חגיגה אנינה ויסבו לארוחת טעימות ויש שיביאו אותה בקרחנה לוהטת עם מוסיקה מחרישת אוזניים אבל כולם, יטביעו את הרגע בשמפניה ואלכוהול. מבין ההיצע האינסופי ליקטנו עבורכם כמה ארוחות, כמה חגיגות שלא כדאי להפסיד.