"הלזניה בולונז שהגיעה במנה גדולה ונדיבה, הייתה עשויה מאותם דפי פסטה ירוקים כמו הפטוצ'יני תרד. השדרוג הזה הפך את הלזניה למענגת במיוחד. שכבות בשר הבקר העסיסי שהתבשל בבישול ארוך, ביחד עם רוטב העגבניות ורוטב הבשמל...". ליאור פנחסי שוב נשבה בקסמיה של קפה איטליה תל אביב: מנות איטלקיות בביצוע מושלם, עיצוב מרשים ואווירה שמחה וצוהלת
המטבח האיטלקי הוא כבר שנים המלך הבלתי מעורר של הקולינריה המקומית, אז מהו בעצם סוד הצלחתו? הפחממות המשביעות, הרטבים שופעי העגבניות ושמן הזית, או אולי בכלל היכולת שלו להציע מנות מתוחכמות ויוקרתיות לצד מנות קלילות ועממיות. בואו להכיר מסעדות איטלקיות מומלצות מכל רחבי הארץ