"המשכנו עם סלט אינסלטה קרנבלה שהורכב מחסות, עלי תרד, גבינה כחולה, אגוזי מלך ופרי העונה בויניגרט הדרים. מנה זו, כשמה כן היא, קרנבל של טעמים עם רוטב חמצמץ מיוחד וקליל. עלי החסה השתלבו יפה עם הטעמים המנוגדים של הגבינה הכחולה..." כרמית אופק מבקרת בפסטה מיאה שברחוב וילסון המהווה פנינה איטלקית וותיקה ומוצלחת בלב תל אביב
"רביולי גבינת עזים ובזיליקום עם רוטב ירקות גינה – מנה רעננה, קלילה וקרמית. בדיוק כמו שצריך!..." יסמין כהן מבקרת בפנינה האיטלקית הוותיקה של תל אביב. פסטה מיאה סניף וילסון הוא בית של אוכל איטלקי מלא בצבעים, בניחוחות, בטעמים ובאהבה
בהתחלה רצו בני הזוג מיה וג'ורג'ו סופינו רק למכור פסטה טרייה תוצרת בית כדי שכולנו נוכל ליהנות מהמאכל האיטלקי הכל כך בסיסי וכל כך כל כך טעים גם אצלנו בבית. עד מהרה הפכה החנות, שנפתחה ברחוב וילסון בלב תל אביב, למסעדה, שזכתה להצלחה רבה, ולנוכח אותה הצלחה התווספו עוד שני סניפים - ברמת החייל ובהוד השרון. בכל שלושת המסעדות תוכלו ליהנות ממגוון רחב של פסטות מובחרות ומטעמים נוספים שמקורם בארץ המגף, אווירה נעימה וחמימה ובאופן כללי חוויה מוקפדת ואיכותית. בנוסף ניתן לרכוש בהן פסטות טריות תוצרת המפעל הקטן של הרשת - פסטות המבוססות על מתכון ייחודי בשתי גרסאות שונות, עם ביצים או בלעדיהן.
שעות הצהריים ברמת החייל מתאפיינות במסעדות שוקקות אדם, ובעובדי ההייטק ברי המזל אשר זוכים לאכול את ארוחות הצהריים שלהם מדי יום במסעדות ברמת החייל. ריכזנו לכם כאן מספר מסעדות מומלצות באזור, כדי שאף פעם לא ישעמם לכם בהפסקת הצהריים.
"הניוקי המשובח הממולא בריקוטה, רוקפור וקשקבל התחבר מעולה עם רוטב בתיבלון פיקנטי מדויק, שבסיסו צ'ילי יבש וצ'ילי טרי, עגבניות תמר טריות, בזיליקום וזיתי קלמטה. פשוט חוויה לחיך..." ליאור פנחסי, פסטה מאיה, רמת החייל תל אביב
"נשנשנו גם "ראנצ'יני" - כדורי ריזוטו במילוי מוצרלה וזיתים שהוגשו בצורה אסתטית, מעוררת תאבון ומוקמו במרכז הצלחת ומסביבם רוטב עדין המשלב בצורה מרעננת עגבניות ופלפלים..." יפית שבחון שרף מתמכרת לטעמים האיטלקיים, וכמובן גם לפסטות, המוגשים בפסטה מאיה שברחוב וילסון, תל אביב
בכל השנה אנחנו עורגים לסטייקים ולפרגיות. סוף-סוף מגיעה ההזדמנות המיוחדת לתת כבוד למסעדות החלביות. כי יש המון מהן, ותמיד יש להן מנות כל כך יצירתיות
במהלך חודש המסעדות הקרוב (10 בינואר – 9 בפברואר 2013) מחזיקי כרטיס אשראי של חברת LifeStyle Plus יוכלו ליהנות במבחר מסעדות מתפריט ארוחה מיוחד ב-75 ₪ לסועד, 25 ₪ לילדים. אספנו בשבילכם כמה המלצות
תכף יבואו עלינו החגים, ונאכל שפע של דגים ובשר ממיטב המתכונים של כל הדודות. בינתיים אלו הם ימי חול וקיץ אחרונים, ואפשר להמשיך לאכול במסעדות חלביות בתל אביב – בשקט, בלי שהן ישימו לב
במקום לרדד את הבצק, לערבב את המלית ולבחור בקבוק של יין, אפשר גם אחרת. ערב חג שבועות הוא הזדמנות מצוינת לארוחה טובה במסעדה, ואספנו כמה המלצות שיחכו לכם. הנה חמש עשרה דקות התהילה של המסעדות האיטלקיות, אבל לא רק:
"תנועת הסועדים בסניף רמת החי"ל אמש הוכיחה לנו שהאיטלקייה הקטנה מהשכונה גדלה והתפתחה, ושגם הקהל המתוחכם והמפונק של רמת החי"ל יודע להעריך את מה שאנחנו גילינו לפני עשר שנים, ומצביע ברגליים..." מיה בר, פסטה מיאה
מסעדות ארצנו שמחות לנצל את חג השבועות. בגאווה הן מוציאות את מאכלי הפסטות והשמנת, את הסלטים, את הקישים ואת עוגות הגבינה, כל אחת ופרשנותה המיוחדת לחג. מה שנשאר לכם לעשות זה לבוא. הנה לכם כמה הצעות מצוינות
"אני, הולכת על הקצה שכמותי, בחרתי בשילוב מסוכן אך משתלם של שמן זית, סרדינים, עגבניות, כוסברה, צ'ילי טרי ושום..." אדוה גן סתיו נזכרת (שוב) בטעמים מאותה נסיעה לאיטליה כשהיא מבקרת במסעדת פסטה מיאה ברמת החי"ל
בפסטה מיאה שברחוב יהודה הלוי, המתמחה במאכלים איטלקיים עם פירות ים, מציעים ארבעה סוגים של ארוחות עסקיות, הכוללות שתייה, לחם הבית, ומגוון מנות ראשונות ועיקריות, במחירים הנעים בין 51 ל-79 ₪
''עוד טעמנו שרימפס במרטיני. אולי תחשבו אותי לפרובינציאלית, אבל בסופו של יום, לטעמי, מבין פירות הים המקובלים במקומותינו, השרימפס לוקח כל תחרות בידיים קשורות. הפעם הזו לא הייתה יוצאת דופן, הנ''ל שייטו בברכת חמאה ומרטיני, וניחוח תפוז ריחף מעל פני תהום. מעולה''. מיקה פורז מצאה את פסטה מיאה שברחוב יהודה הלוי, המתמחה בפסטות עם פירות ים, כמסעדה המושלמת לפתיחת מושב הסתיו