זהו, יש לנו קיץ, והמחשבה על תבשיל קדירה או על סטייק גדול כבר יש בה כדי ליצור אגלי זיעה על המצח. במקום זאת, למה שלא תעברו למנות דגים קלילות וקיציות, ועדיף על הגריל. אספנו בשבילכם כמה הצעות, קיץ נעים
במסעדת מפגשים שברמת גן מוצאת שירלי רחמים מפלט מעומס השבוע בשילוב עם ארוחה טעימה, שמפתיעה אותה: לא מדובר בעוד מסעדה מזרחית-ים-תיכונית עם תפריט צפוי כי אם בהיצע עשיר ולא אופייני, עשוי כהלכה, לטעמה ולטעם אמה
השפית אדר קפלן-מור מסבירה אחת ולתמיד מה זה פיוז'ן, למי הוא טוב, מאיפה הוא מגיע ולאן הוא הולך. ויש גם מתכונים