"מגוון המנות העיקריות של מסעדת בייג'ינג יכול לבלבל, ישנן כמאה מנות, וכולן משחקות על טווחי האפשרויות של מנות צמחוניות, מנות עוף, בקר וברווז עם מגוון משתנה של ירקות, נודלס ואורז..." יובל בלנקובסקי, ירושלים
"בכניסה למטבח של נורה נגלית לעיניי תצוגת אוכל מרשימה ביותר הכוללת שלל סירים מעל פתיליות, המוצגים כמזנון חופשי לכל סועד ומפיצים ריחות משכרים..." ארז שבת נהנה מאירוח ביתי במסעדה המטבח של נורה, דליית אל כרמל
"באשר לי, אני מעדיף בשר מעט יותר שומני ועל כן אכלתי את מניפת האנטרקוט: אצבעות עבות של אנטרקוט ברוטב ברביקיו מתקתק בתוספת פירה וצ'יפס בטטה..." אמיר נהרי אוהב כשנותנים לו עוד סלטים ולאפות – מפגש הסטייק, תל אביב
"אם צריך לסכם את הביקור במסעדת פסטה בסטה במשפט אחד, נגיד שהיא מציעה אוכל פשוט, טעים, טרי ולא יומרני במחירים השווים לכל כיס. מה עוד נותר לבקש..." יונתן שטרנברג נהנה מהיצע קולינרי משובח בשוק מחנה יהודה הירושלמי
"הגשם הכה ללא רחם במתחם טיב טעם שליד איקאה בנתניה, ואנחנו נמלטנו אל החמימות של מסעדת מנטינה הסמוכה. היא קיבלה את פנינו עם חלל מרווח, עיצוב מודרני ומוזיקת ג'ז נעימה ברקע..." ורק אז פתחה מיכל גיא את התפריט
"'תכתבי שמסעדת פאשה היא אחד המקומות הכי טובים לאכול בשר, ועוד כשר', 'ושבאנו לפה במיוחד לכבוד היום הולדת של החברה שלנו סולי', 'ושכיף לנו פה!'..." שפרה צח מתיידדת עם הנשים השמחות מהשולחן הסמוך במסעדת פאשה תל אביב
המנות מהמטבח הפרסי היו לפי מיכל גיא הצלחת הערב בביסטרו קפה פולה שבראשון לציון: "חורוש – מנה עשירה וחמצמצה של בשר בקר ותפוחי אדמה מבושלים עם עלים ירוקים, לוביה, עשבי תיבול ולימון פרסי, הוגשה על מצע אורז פרסי..."
חגיגת סילבסטר קלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. אווירה אינטימית, מוסיקה לטעמכם, מנות מוקפדות, שירות מעולה - כולם סימנים לשנה חדשה וטובה. מבין המסעדות הרבות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו את היוקרתיות ביותר
לכל מי שרק רוצה לחגוג בערב הסילבסטר יום נישואים בפרטיות ביתו, לכל מי שרק רוצה להגיד בסילבסטר לבני הזוג ולחברים שבסך הכול הוא אוהב אותם, לכל מי שאוהב לבשל את המשתה שלו – אספנו את מיטב המתכונים ממיטב השפים
"זה מה שאני אוהבת בסושי. אפשר לאכול ממנו המון, ושעדיין יישאר מקום לעוד..." אפרת רוזן בארץ הפלאות נכנסת לבר-מסעדה מאן מאן צ'ה שבראשון לציון דרך הסופרמרקט טיב טעם, ובדרך עוברת בבר הברון, שם רוקדים לצלילי הופעה
"בהתייעצות הדדית הוחלט שהמנה העיקרית הזוכה היא מנת הסרדינים, המשופעת בטעמים עוקצניים, שמשתלבים באופן כל כך מרנין זה בזה..." אדם בר ורעותו חוגגים חגיגת ים חורפית בנועה ביסטרו שבמתחם השף ניר צוק, יפו
ארז שבת מבקר במסעדת הר מירון שבכפר ג'יש – גוש חלב. הדרך אל הכפר הציורי עוברת דרך כבישים פתלתלים, והמסעדה טובלת בנוף ירוק שהולם את המנות – מגוון סלטים טריים עשויים ירקות פריכים ותבשילים מזרחיים אותנטיים משובחים
"סושי ממולא בבשר סרטנים ובמיונז פיקנטי עם פרוסות לוקוס מעל, סושי ממולא סלמון אפוי ומעליו גבינת פילדלפיה מותכת וסושי עם פרוסת טונה אדומה ועליה טובקו במילוי ספייסי טונה ואבוקדו..." אמיר נהרי, פריים רמת החי"ל
ארז שבת לוקח יום של סתיו כדי לבקר במסעדת שיפודי רון שבקריית שמונה – מסעדת בשרים כשרה למהדרין בסגנון מזרחי, שופעת אווירה חמה וביתית, ניקיון וסדר שניכרים בכל פינה ושיפוד אנטרקוט שמומלץ בחום שלא לוותר עליו
עונת מסיק הזיתים בעיצומה ובכרם הזיתים ובית הבד ארץ גשור של קיבוץ גשור בדרום רמת הגולן מציגים בפניכם את סודות גידול הזיתים והפקת שמן הזית המשובח, זוכה תחרות טרה אוליבו 2010. שפרה צח טועמת שניים עשר זנים
מסעדת רפאלו נשארה צעירה, בלתי מעורערת, עם אותה הפיצה המוכרת והמרק הביתי, נאמנה לעצמה עם קצת סימני תחכום ובגרות..." אפרת רוזנטל מעלה רגשות נוסטלגיים במסעדת רפאלו שבראשון לציון, שעדיין מרגישה כמו בית
"לפתע נכנס לזירה מתמודד נוסף: אספרגוס עם ניוקי בפסטו ושמן זית ומעל כל הפלא מנת דניס. הדג הפתיע בעדינות, בנינוחות ובתחושה הנעימה שהותיר בפה והוא גם זה שלקח את הקופה..." שירלי רחמים, קרב סכינים, פפרדלה, רחובות
"הדניס שהוגש לי נפרש על ידי הטבח לשניים, כך שהן חלקו החיצוני והן הפנימי נצרבו בגריל. גם כאן ניכרה מיומנות המטבח של רפאלו בהכנת מנות דגים..." יובל בלנקובסקי אוכל דגים אל מול נוף הכינרת במסעדת רפאלו שבטבריה
"לאחר חיפושים רבים במסעדות אין ספור, אני חושב שסוף סוף מצאתי אחת שהיא גם תל אביבית וגם זולה..." אמיר נהרי מופתע לגלות ארוחת צהריים זולה ומעולה במסעדת פטרוזיליה הוותיקה בשטח - שדרות רוטשילד, תל אביב
"עקבנו אחרי הקבוע אל הבופה, הסתכלנו כה וכה, והחלטנו ללכת על זה: ארוחת צהריים בכתום עולה פחות מ-40 שקלים, ומקבלים בה מנה עיקרית אחת עם תוספות וסלטים ללא הגבלה..." עיינה גל מוצאת אוכל מהיר וטוב במסעדת כתום, חיפה
"את הלחוח בעלת המרקם הספוגי אני מנסה לשמור למרק שתכף יגיע. את פיתת הסלוף בעלת המרקם הבשרני יותר אני מקבלת לוהטת ושחומה במקומות הנכונים, והיא קלאסית לניגובים..." שירלי רחמים דוקטור לחומוס אצל יוחנן, נס ציונה
"צלע החזיר הייתה רכה ועסיסית, הרוטב שבו הוגשה הזכיר לי גרייבי עדין ... ובכל מקרה הוא עשה נפלאות לפירה הרך שלצדה. זו היתה מנה מהסוג שגורם לך לחזור..." אדוה גן סתיו מבקרת בערב קריר במסעדת סרגוס שבתל אביב
"בשר העגל השומני והרך התמוסס לנו בפה והתמזג עם מליחות הבצק..." אפרת רוזן מוצאת אהבה בתוך בצק המאפים הבשריים והפריכים של מסעדת בית חצ'פורי בבת ים – מטבח גרוזיני מסורתי ובית מלא תשוקה, תבלינים, טעמים וריחות
"לאחר שהרכבנו את המבורגר החלומות, פיזרנו עליו את כל סוגי הרטבים, הכנסנו לתוכו את הירקות הטריים, פתחנו פה ענק ובדקות חיסלנו אותו..." אורלי פרש-אזולאי מגלה את פר בר בחיפה: תחום הביניים שבין בר למסעדה אמריקאית
שירלי רחמים מקנחת את סיבוב השופינג שלה בארוחה נהדרת במסעדת ווק אנד וולק שבמדרחוב ירושלים בכפר סבא. הטעמים האסייתיים לא מותירים אותה אדישה, והיא סופרת שרימפס, בקר ועוף שמבקרים אצלה על שולחן, חמים ואיכותיים