שירלי בלונדי חזרה לערב אחד של זכרונות קסומים מהאווירה והטעמים של תאילנד.
"הבחירה לא פשוטה, המבחר אדיר, רציתי גם פסטה, וגם סטייק וגם לטעום מההמבורגר הצמחוני שהוסיפו לתפריט. חבל שבחיים אי אפשר לקבל הכול – אבל אני בטוח אבוא לפה שוב כדי לנסות הכול...". שירלי בלונדי גילתה את קסמו של ברולו, בר המסעדה הראשון שנפתח בפתח תקווה, כשזו עוד הייתה שממה נטולת מקומות בילוי שווים. האם המקום שנפתח כבר בשנת 2006 ממשיך לתת פייט ראוי לכל המקומות שנפתחו בעקבותיו? שלחנו את בלונדי לברר את העניין ולחזור עם רשמים טעימים במיוחד
"על צלחת שחורה הונחו להם כמו חיילים פרוסות של לחם חיטה מלא עם שעועית מש דמוי פיתה שהוגשו קלויים במקצת וטעמם נפלא, לידם סלט חצילים קלויים ופלפלים..." שירלי בלונדי מגלה את המטבח הצמחוני-טבעוני במשק ברזילי בתל אביב
"קציצות פראסה עם יוגרט עיזים המונחות על מצע של נבטים. מנה נדיבה של חמש קציצות מכובדות כאשר טעמן של הקציצות היה מושלם - פריכות קלה בביס הראשון ורכות מופלאה שמתגלה לה לאיטה בהמשך..." שירלי בלונד באווירת הטבעוני-צמחוני-אורגני בסלבדור קפה בשכונת פלורנטין בתל אביב
"ארוחת הבריאות ניצחה - חביתת חלבונים עשירה הוגשה לשולחני עם פטריות מטוגנות, סלט ירקות קצוץ, לחם דגנים חם וטרי ומנת מוזלי נהדרת שחוסלה כלא הייתה..." שירלי בלונדי מתחילה את סוף השבוע בחמדה עוגות סניף אבן גבירול תל אביב
"מנה ציורית לגמרי של דג פורל ורדרד שלם, חצוי לאורכו, המוגש על צלחת ענקית, ממולא בשרימפסים עם ירקות ומעל רוטב שמנת כתמתם העוטף ברכות את כולו..." שירלי בלונדי יצאה לבדוק מה קורה באלפינה הממוקמת בקצה הטיילת בנתניה