''הארוחה נפתחה בקרפצ'יו בקר בבלסמי ופרמזן שהיה רך עדין ובמליחות הנכונה; חציל בלאדי על מצע טחינה; ופרחי כרובית מצופים ברוטב צ'ילי מתוק חריף. לבסוף הגיעה גם מנת כבד אווז מדהימה ביופייה וטעמה, שהוגשה ברוטב קרמל תפוחים והוכתרה כמנה מנצחת''.... כתבתנו התל אביבית התמוגגה בOPEN הירושלמית
את הארוחה פתחנו בקוקטיילים חגיגיים שהתלוו למנות הראשונות שזרמו לשולחננו ללא הפסקה: חציל קלוי בטחינה לימונית עם נגיעות עריסה; פטה כבד עוף מלווה בריבת בצל, ריבת עגבניות שרי וטוסטונים; רביולי בטטה ( 5 כיסונים גדולים של רביולי שהונחו באופן אסתטי על צלחת וטבלו ברוטב שמנת, יין לבן ועירית) ועוד''. קרן ויזנר מדווחת מסופשבוע מופלא בעיר הקודש...
במקום לעלות על המטוס ולהמריא לאיטליה נסעה קרן ויזנר כתבתנו לבית אבא שבנהריה, אבל לא ויתרה על אוכל איטלקי מצוין, ממש כמו זה שמככב בזכרונותיה מארץ המגף
לפתיחה זללנו קציצות פלאפל חמות וטעימות, שניכר בהן המגע הביתי. אמנם בחוץ שרר חום אימים, אך אנו לא ויתרנו על מרק הבצל המוקרם, שהוגש בליווי קרוטונים. בין המנות היינו עסוקות בקריאת ספר האורחים, הגדוש סופרלטיבים על האירוח ועל האוכל...
המאפה היה קראנצ'י בפה והאנטריקוט שהונח מעליו היה עשוי במידה הנכונה. דבר שגרם לנו לשבת בנינוחות בספות המרווחות ופשוט לחייך.