פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
חברת הופלים מנעמים, מציגה פרויקט העוסק בעיצוב שונה וייחודי לאריזות הופלים. בפרויקט לקחו חלק 11 סטודנטים לעיצוב תעשייתי מבצלאל. בנוסף, מנעמים משיקה סדרת ופלים ללא תוספת סוכר בשלושה טעמים: שוקולד, וניל, ולימון
מה עושים עם יין? מביאים מתנה לחג, שותים בערב גבינות, מקדשים ועוד. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, בכל הארץ, שבהם תוכלו לרכוש וליהנות ממגוון יינות איכותיים מהארץ והעולם ואולי סוף סוף תגלו האם באמת כשנכנס יין יוצא סוד
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, ועכשיו יוצא עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם ''מפגש השף''. בתוכניתו נפגש שאול עם מיטב השפים ברחבי הארץ ויחדיו הם מגלים לנו את הסודות הכי כמוסים של עולם הקולינאריה
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
חגי אברהמי הוא ''השף הגבוה''. שתי האהבות הגדולות בחייו הן אוכל ואנשים, ולכן החליט לשלב ביניהן. מלבד היותו שף (וגבוה -2.00 מ'), חגי מעביר הדרכות וסדנאות בישול, מספר שאם לא היה שף היה צוללן וחושף מתכון מעניין במיוחד
מתכננים אירוע חשוב? לכולם ידוע וברור שהחלק החשוב ביותר באירוע הוא האוכל וכדאי שיהיה משובח ואיכותי. רכזנו עבורכם ארבעה ספקי קייטרינג המתמחים בסוגי קייטרינג שונים, שידאגו שהאורחים שלכם לא יפסיקו לאכול ולדבר על כך
חגיגות סנט פטריק נחגגות בכל העולם ב-17 למרץ. ביום זה יוצאים האירים לשתות בירה עד שהם מגיעים למצב בו הם כלל לא זוכרים מאיזה מוצא הם. מיטב הברים מצטרפים לחגיגה ומציעים שלל מסיבות, הנחות ומוסיקה אירית לכבוד החג
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשרון
טל שטיינר, קונדיטורית ב – TAKE A CAKE , סיימה בהצטיינות את לימודיה בתחום הקונדיטוריה, חולמת לפתוח נישה חדשה בתחום, לא מחליפה את עיסוקה בשום דבר אחר ונותנת מתכון לעוגת שוקולד, גם לכאלה שאין להם מושג קלוש באפייה
פורים הגיע ואיתו שתי שאלות מטרידות: כיצד משדרגים את משלוח המנות ויוצרים מארז שכולם ירצו לקבל או להגריל? והיכן ניתן לאכול אוזני המן במילוי מיוחד וגם לבלות בפורים? אספנו עבורכם ארבעה פתרונות לסוגיות אשר מעלה החג
רואי גרשון, מקים רשת בוטיקי השוקולד Roy שוקולד, נזכר איך בילדותו היה קוטף פירות יער לסבתו בפינלנד, בוחר לעצמו אלטרנטיבה אחרת אילו לא היה שוקולטייר ומספר שהאתגר שלו הוא לנסות ולהמציא טעם חדש ומיוחד בכל פעם
פסטיבל יואב יהודה, הינו מסורת המתמשכת כבר 9 שנים. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות מסעודות דשנות, מטעמים אתניים, פעילויות בחיק הטבע ועוד. אספנו ארבע מסעדות המשתתפות בפסטיבל ופותחות את שעריהן לקהל המבקרים
גיא טולדו, שף מקצועי, מבטיח לכם כשתתארחו אצלו באומאי תזכו ליהנות מחוויה קולינרית שאין כמוה. עיקר התמחותו היא בסגנון צרפתי, איטלקי, מקסיקני ויפני. ''את האהבה לבישול ירשתי מאבי, שתיקשר איתי רק באמצעות האוכל''
חג הולנטיין יערך ביום שבת, אך השנה אנו נתחיל בחגיגות כבר מיום חמישי. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות שונות ברחבי הארץ המציעות תפריטים מפתים ומעוררי חשק. אז מה תבחרו? פטה כבד אווז עשיר או אספרגוס עם קשיו ופלפל אהבה?
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
מי לא מכיר את המשפט שמגיע ישירות לאחר ארוחה דשנה ''אילו רק יכולתי עכשיו ללכת לישון...'' לפניכם ארבע מסעדות מגוונות, השוכנות בתוך מלון או מתחם לינה. מה שנשאר זה רק לבחור האם לאכול ואז לישון או לישון ואז לאכול
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה
טונה בתוספת מיץ לימון, פלפל חריף או שמן קנולה; חוטי חלבה מסולסלת בטעמים; תה ירוק בתוספת מרווה או ארל-גריי; שמן זית חדש בכבישה קרה; ושמן קוקוס אורגני לבישול ולאפייה. אתר 2eat חונך את מדור צרכנות האוכל - חדש במטבח
בבר מסעדה מושבוצ שבמושב רמות מקיימים מדי ערב במהלך חנוכה טקס הדלקת נרות, מחלקים לילדים סופגניות ומטבעות שוקולד, ומציעים למבוגרים מנות ספיישל מיוחדות לכבוד החג, ובהן סופגניות ממולאות בשר, ולביבות ירק עם יוגורט מתובל
פסטיבל הבירה הבינלאומי הראשון בישראל יערך בתאריכים 15-16 בדצמבר, בהאנגר 11 בנמל תל אביב, בין השעות 18:00 לחצות. בתפריט: למעלה מ-75 מותגי בירה מרחבי העולם; הופעות של יזהר אשדות, מאור כהן ופיטר רוט; תחרויות שתייה, ועוד
גם השנה הושקו אירועי חמשושליים עם ארוחת גאלה מפוארת, שנערכה ביום ראשון במוזיאון אסירי המחתרות בירושלים. בתפריט: נגן חמת חלילים; מנות ממסעדות כמו קנלה, לה גוטה, אגס ותפוח, ובקטנה; יינות של יקב טפרברג; והבטחות של ניר ברקת
קולפן שלושת הלהבים מיועד לקילוף קליפות עבות, כמו של תפוחי אדמה או בטטות; קליפות דקות, כמו של מנגו, עגבניות או תפוחי עץ; ולקילוף רצועות דקיקות, של גזר למשל, בסגנון ג'וליאני. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים