אחת המסעדות האיטלקיות האהובות בפתח תקווה היא קפה רומא. בעלי המסעדה לא נתנו להצלחה לסנוור אותם ויצאו במבצע שהוא אחד המשתלמים ביותר בהם נתקלנו לאחרונה, במיוחד לגולשי 2eat. הזמינו מנה עיקרית 1 מהתפריט וקבלו מנת פסטה מהתפריט מתנה.
כמה שהוא קטן, ככה הוא חכם. הפטנט שמשווק כעת ברשת ''לגעת באוכל'' (בפרוטות), יגרום לכם לפתוח את דלת המקרר עוד יותר מבדרך כלל, אבל מעכשיו תפתחו אותה לא בשביל האוכל אלא כדי להריח. הכירו את מבשם המקררים החדש
על הסדנא ניצחה ביד רמה דפנה דריאל, גבנית שלמדה בברזיל את רזי המקצוע ומטפחת כיום את חנות הגבינות הקטנה של ספייסס, הכוללת מגוון גבינות ממחלבות מעולות בארץ ובעולם...
סדנת גבינות היא חוויה לחיך וגם אפשרות להציץ לעולם המרתק של ייצור גבינות. הסדנא של חוות העזים בר הרוח כוללת גם סיור בפרוייקט האקולוגי של הר הרוח ובדיר הסבר מקיף על סוגי הגבינות השונים. חוויה מעולם אחר...
הבשורה החדשה של רשת "לגעת באוכל" היא סירי סיליקון. גמישים, היגייניים, צבעוניים וקלים לניקוי. מה עוד אפשר לבקש מסיר?
לפעמים חלומות מתגשמים, עובדה: מירב ומיה שאולוב, שנולדו לאמא האופה המדופלמת, חנה שאולוב, הקימו לפני כשנה את ''האחיות שאולוב'', קייטרינג בוטיק שבו הן מכינות מתוקים מיניאטוריים יפהפיים, שיגרמו לכם לרצות לדלג על הארוחה ולהגיע ישר לקינוח
כמו עם כל כלי שימצא את דרכו בסופו של דבר למדף במטבח (כי המגירות כבר מתפקעות מרכישות הכרחיות קודמות), גם במקינטה אפשר וכדאי להשקיע בעיצוב
אם יש טעם יחיד שיכול לתאר ילדות ישראלית זה כנראה טעמו של המשמש בתחילת הקיץ, מבשר את בואם של החופש הגדול, החמסינים, פירות הקיץ וכמובן, ליגת הגוגואים השכונתית. כמה מלים על הפרי הכתום שמתחיל כעת את העונה ושלושה מתכונים מנצחים...
ווק חדש שמייבאת לארץ חברת ברגהוף, מאפשר 'הקפצה' ללא שמן. לטובת חובבי המטבח האסיאתי (והסקיני ג'ינס)
פאי גבינה עם פירות יער וטארט גבינת תות של הנס ברטלה, עוגת גבינה בציפוי פיצוחים מסוכרים של ניר צוק ועוד. מתכוני שבועות שחבל על הזמן
ב''SPICES כלים וטעמים'' חוגגים את שבועות בקרנבל שיימשך יומיים עם גבינות בוטיק, יינות משובחים, מוסיקת עולם, מאפים מיוחדים, שמני זית, מאהל בדואי, סדנאות גיבון עם דפנה דריאל ומבצעים ומתנות בפורמג'רי. מומלץ להתעדכן
כבר שנים שרשת אל גאוצ'ו היא שם שני למומחים בבשר. כעת הם גם מלמדים את המתעניינים איך לעשות את זה לבד בבית. סדנת בשרים למתקדמים
בגם קפה החליטו להעניק לכם פסק זמן מהמרתון השגרתי של הבוקר ולאפשר לכם ליהנות מהחיים. בימים א'-ה', בין השעות 08:00-12:30, בכל הזמנת ארוחת בוקר מצוינת מהתפריט, תקבלו גם שייט בספינת האגם. אז קחו לכם את החבר/בן הזוג/הילד ותתפנקו ביום חופש או פשוט לפני העבודה.
אם חשבתם שפארסניפ הוא ראפר שחור שכוכבו דרך, קבלו תיקון: פארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן עם המון ויטמין סי ומנות גדושות של חומצה פולית ואשלגן. קבלו את הירק שישקם לכם את המערכת החיסונית, ויש גם מתכונים
שמעתם פעם את המושגים ''מבשלים אורח חיים בריא'', ''מבשלים ומתופפים'', ''מבשלים יופי" או ''מבשלים ושרים''?. שף יובל שיפמן, מייצר טרנדים סדרתי, מארגן אירועי תוכן קולינאריים שממלאים את המשתתפים בתוכן מרתק לא פחות מאשר באוכל משובח, והכל, תוך כדי סיפורים, בדיחות ,טיפים ואנרגיה חיובית
האוכל של המסעדה היהודית המבוסס על מאכלים יהודיים מסורתיים פורט על נימי הנוסטלגיה כמו גם על חוש הטעם. יתר על כן, האווירה במקום נעימה ומסבירת פנים, ברוח המסורת היהודית.
יש מי שחושבים בטעות שפסח הוא חג החירות או חג האביב. האמת היא שהוא חג המתנות, ורצוי כלי מטבח, ורצוי עוד יותר, מהסוג שהוא גם יפה, גם פרקטי, גם חדשני וגם מתהדר בפטנט שיעשה לכם הרבה כבוד סביב שולחן הסדר
אולי לא שמתם לב, אבל המון דברים קורים בענף האלכוהול, היין והברים. הנה כמה המלצות על אירועי השבוע הקרוב: פסטיבל יין ''וינו גרנד ריזרבה'' של טיב טעם ראשל''צ, יום פטריק הקדוש בטמפטיישן בר, סאקה אורגני בבית תאילנדי ועוד
תות בשוקולד לבן, עוגת גבינה-קינמון בסגנון אמריקאי ועוגת גבינה שוקו-קפה. השפים ניר צוק וארז שטרן עם שלושה קינוחים שיעשו לכם את סוף השבוע
לרגל הולנטיין הקרב ובא, בחרנו להביא לכם פתרון מושלם למתנה מקורית, שכולה רומנטיקה ותשוקה: סלסלות גורמה מפנקות. אתם מוזמנים להשקיע קצת בבני הזוג שלכם. בדרך-כלל זה משתלם...
מתכונים של שומרי משקל לט''ו בשבט
פרט לנטיעת עצים, מנהג החג הפופולארי ביותר בט"ו בשבט, הוא אכילת פירות יבשים. מקורו של המנהג בגלות, כשלא ניתן היה להשיג את פירות ארץ ישראל טריים. בשפע של היום, נותר רק להתלבט בין קרמבולה מיובשת לג'ינג'ר מסוכר
הנה עוד דרך לשכנע ילדים לאכול ירקות: לגדל אותם בעצמם. במה מתחילים ואיך מגדלים חסה בעציץ? האגרונום שוני ענדא ממשתלת הסוכה בכפר אז''ר מנדב עצות
''בית מספר 3'' שביפו הוא לא מסעדה רגילה בשום מובן. האירוח במקום הוא פרטי ובלעדי, בהזמנה מראש ובאווירה שלקוחה מאגדות ''אלף לילה ולילה''. מקום למי שאוהבים להתרגש
החלטתם לוותר על שמלת הנשף והלימוזינה ולחגוג את הסילבסטר בבית? זו לא סיבה לוותר גם על האלכוהול. מיטב הברמנים בארץ מציעים קוקטיילים ופונצ'ים במיוחד לסילבסטר