הדיאטנית ליאורה חוברה מצאה את עצמה בבוקר של שופינג בקניון עזריאלי עם בתה המורעבת, שדרשה ארוחת בוקר כמו בצימר בגליל. הנוף האורבני מ"יטבתה בעיר" לא ממש ענה על התביעה אבל הג'בטה החמה, הסלט הטרי ושייק הפירות הנדיב, עשו את העבודה
בדרך למסעדת הפויקה שביפו תהתה ליאורה חוברה אם המסעדה נקראת על שם כינוי החיבה של בעל הבית. בדרך חזרה היא כבר תכננה את הארוחה הבאה שלה בפויקה, שתכלול בלי ספק, קדירה כלשהי עם נתח בשר מעושן, מחית שעועית שחורה וירקות שורש, ותסתיים בעוגת שוקונגו, עוגת שוקולד חמה אפויה בפויקה ומוגשת בציפוי שוקולד לבן. סיפור אהבה אפריקאי
הידעתם שמאכלים חמים משביעים יותר ממאכלים קרים? הדיאטנית ליאורה חוברה על היתרונות התזונתיים שבארוחות מרק, ויש גם מתכון למרק תימני עשיר
האינדיאנים גילו אותו כבר לפני מאות שנים אבל אנחנו נזקקנו למחקרים מדעיים כדי להבין שמדובר בפלא. על נפלאות החמוציות, שהן בכלל מתוקות
מה עושה דיאטנית באיטליה? מחפשת פטריות כמהין, מבקרת במפעלי שוקולד, טועמת פסטות ומלקקת גלידות. רק לא סופרת קלוריות
את הכוסמין גידלו כבר לפני 9000 שנה אבל במאה העשרים, הידועה גם כעידן הקמח הלבן, הוא נזנח ונשכח. עכשיו הוא חוזר, ובגדול. קבלו את הטנרד הבריאותי הבא
לשמש הישראלית היוקדת יש גם יתרונות. היא מעודדת את הירקות והפירות הסגולים שלנו לייצר כמויות גדולות של פלבנואידים, נוגדי חימצון חזקים ביותר
חרף מחאותיה, שלחנו את הדיאטנית שלנו, ליאורה חוברה, לסדנת סושי. שבוע אחר כך הרימה הסטודנטית הצעירה ארוחת סושי רבת משתתפים במטבחה הביתי, ועשתה את זה כמו (יפנית) גדולה. איך שגלגל מתגלגל לו.
יותר ממיליון ילדים חוזרים לבית הספר בתחילת ספטמבר ויחד איתם חוזרים מיליון הורים להכין סנדביצ'ים בכל בוקר. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה על מה חשוב להקפיד ומה לא מומלץ להכניס לתיק האוכל
בצל, כרוב, צנון, צנונית, שעועית, קישואים, מלון ואפילו תפוחי אדמה, שייכים לקבוצה הירקות הלבנים-צהובים, המתבררת כעת כבעלת יותר ויותר סגולות בריאותיות
חם לכם? מזון יכול לקרר אותנו, כך לפחות טוענים הסינים כבר 5000 שנה. הדיאטנית ליאורה חוברה מספקת טיפים לקירור פנימי בעזרת המזון
הרבה מאוד סידן עולה על השולחן בשבועות. כמה מתוכו יישאר לנו בסופו של החג בגוף? הדיאטנית ליאורה חוברה עם כל הטיפים שיעזרו לכם לשפר את ספיגת הסידן ולהרחיק את דלדול העצם
ליאורה חוברה, הדיאטנית שלנו, יצאה הפעם למשימה בלתי אפשרית - שלחנו אותה למסעדת פביאנה לאכול ארוחת פסטה טרייה ברטבים. הדו''ח המלא שלה על האירוע כולל רשימה ארוכה של צידוקים שיקלו על מצפוננו וגם תובנה לסיום: אם כבר לבזבז קלוריות אז רק על הטוב ביותר
בין הפיגמנטים אדומי הלחיים שגרמו לסבתות להכריח אותנו לאכול עגבניות נמצא גם הליקופן, אותו חומר פלאי שהוכח בוודאות כמקטין את הסיכוי ללקות בסרטן בכלל ובסרטן השד והערמונית בפרט. הסבר מורחב עליו ועוד כמה סיבות לאכול ירקות ופירות אדומים, בטורה השלישי של ליאורה חוברה בסדרת הצבעים
לפי הרפואה הסינית, מזונות בצבעי כתום, צהוב וחום, מחזקים את אלמנט האדמה שבנו, ובתרגום לעברית, מחזקים את הגוף כולו. הכתומים מחזקים במיוחד את הטחול, שלפי אותם סינים אחראי על מנגנון הרעב והשובע ועל הדחף למתוק. ואם עוד לא שכנענו אתכם להכניס את הכתום לתפריט על בסיס יומי, מתברר שהוא גם מפחית את הכולסטרול הרע ומסייע לגוף להילחם בסרטן. מי אמר כתום ולא קיבל
ארוחת הצהריים שלנו מסבירים המומחים, צריכה להיות כמה שיותר צבעונית וכמוה, גם הארוחות האחרות. הדיאטנית והמטפלת בתזונה סינית, ליאורה חוברה, מסבירה מה תורם לבריאותינו כל צבע ומתחילה עם הבסיס, הירוקים. כתבה ראשונה בסדרה
הבופאלו ניזונים ממזון טבעי בלבד ואינם מקבלים כל תוספי מזון מה שכמובן משפיע על ערכם התזונתי והבריאותי של מוצרי חלב הבופאלו. בחלב בופאלו יש למשל, פי שתיים סידן מבחלב בקר והוא עשיר בחלבון ודל בכולסטרול
התפוזים, התפוזים טובים באלף אחוזים, אבל גם לאשכוליות לא חסר ובטח שלא לפומלות. כל הסיבות לאכול הדרים עד מאה ועשרים
רגע לפני הישמע הגונג מגלה הדיאטנית ליאורה חוברה כמה קלוריות יש בכוסית דרינק ומנגד, כמה קלוריות אפשר לשרוף בנשיקה. המסקנה: כדאי להתנשק באריכות ובתשוקה
כבר לפני מאה שנה אובחן באירופה דיכאון החורף, דכדוך המתאפיין במצב רוח ירוד ומתוח, חוסר חשק לצאת מהבית ומשיכה למיני מאפה, פסטות, שוקולדים ומתוקים.
בחורף ממליצה הרפואה הסינית לאכול מזונות מחממים שיחממו אותנו מבפנים ויחזקו את המערכת החיסונית. מה נחשב למחמם ומה נחשב למקרר? הדיאטנית ליאורה חוברה עם הרשימה המלאה.
האסאי הוא כנראה אחד הפירות הבריאים שיש. יש בו תכולה גבוהה של אנטי-אוקסידנטים, כמות גדולה של חומצות שומניות, המסייעות בשמירה על הלב והמערכת החיסונית והוא מכיל כמות סידן הדומה לזאת שבחלב.
SALON DE THE שמתקיים השבוע במתחם פודארט בתל אביב, הוא כולו מתוקים עם אוירה צרפתית: שאנסונים לצד יצירות מופת של השף אלון גולדמן ומארחו ענר דלל מפודארט.
לצום או לא לצום? זו השאלה ששואלים את עצמם רוב מכריע של חילונים בערב יום כיפור. הדיאטנית ליאורה חוברה מרכזת את כל האמונות העממיות בדבר חשיבותו של צום לגוף ועונה עליהן אחת אחת.
לרגל סוף החופש הגדול לקחה ליאורה חוברה את בתה גל לאחר צהריים של כיף בסדנת שוקולד לילדים של SPICES. הבילוי התגלה כזמן איכות אמיתי, גם אם לא משותף.