הרבה מאוד מסעדות קופצות על ההזדמנות לגוון את התפריט במנות עם פירות יבשים. באחרות מציעים לסועדים עץ על שמם לקינוח ובמסעדת סנדר הגדילו לעשות ומכינים לנוטעים ערכת פיקניק מושלמת
תמיד חלמתם להרשים את החבר'ה בנאום ידעני על עפיצות או טרוואר? שני יקבים, מרכז יין ובר מציעים קורסי טעימת יין, סדנת טרוואר, סדנא להפקת שיכר מפירות יבשים וגם ערב מחווה לפרנק סינטרה שכולו אלכוהול משובח ולהיטים
רוצים ללמוד להכין קינוחי שוקולד מרהיבים או להוציא תחת ידכם פסטה טרייה או לה לה? זה הזמן לסדנת בישול
ארבע המלצות על ארוחות בוקר מרחיבות לב, ששווה לצאת למענן מהעיר
ארבע המלצות לסופשבוע חורפי וסוער
בפיקוליני יש אמנם תפריט סנדביצ'ים אבל למעשה יכול כל לקוח להרכיב לעצמו את כריך חלומותיו, משפע הפרודוקטים שבמקרר. בעקבות תשאול קצר של הברמן התברר לנו שהמקום באוריינטציה בריאותית, שהלחם מחיטה מלאה ושהירקות אורגניים! אלוהים בכל זאת אוהב אותנו
קשה להאמין אבל גם בצלחות יש חידושים. כמו למשל, צלחת מיוחדת עם שקעים לאיסוף רוטב השוקולד או צלחת הגשה לעוגה שמגיעה עם המתכון. על קולקציית 2007 של ''בן זוהר עיצובים'', כפי שהוצגה בתערוכת ישראפוד 2006
רוצים לקבל את השנה החדשה בגדול? ארבע המלצות על מסעדות שחוגגות בענק
אם כבר משקיעים 500 קלוריות בסופגנייה, כדאי שזו תהיה אחת ששווה כל קלוריה. ארבע המלצות על סופגניות טובות במיוחד
נבטים הם לא רק טרנד קולינארי מהאייטיז שעושה עכשיו קאמבק, אלא אחד הדברים היותר בריאים שאפשר לאכול. מי שבוחר לגדל אותם בבית מרוויח שתי ציפורים במכה אחת: גם שדה אורגני במטבח וגם ים מינרלים, חומצות אמינו וויטמינים
בזמן שבירושלים מתקיים פסטיבל חמשושליים חוגגים החיפאים את ''החג של החגים'' או ''עיד אל עיאד'' בערבית, שמתקיים בוואדי ניסנאס וחוגג את חנוכה, הרמדאן וכריסמס. יהיו אמנות, מסלולי שירים וסיפורים, יריד עתיקות, קונצרטים, אירועי חוצות וארוחות מיוחדות במסעדות. אנחנו נהיה שם בשביל האוכל
ספרה של הנטורופתית שני ריף-פרופסורסקי על תזונה בריאה מציע הסברים מקיפים על תזונה בריאה, רעיונות כיצד לגרום למזון בריא להיות טעים, ובעיקר, עשרות תפריטים לחולים במחלות שונות, לנשים הרות או מניקות, לילדים ולנוער. ויש גם מתכון לעוגיות שוקולד-צ'יפס בריאות
בשלושת סופי השבוע הקרובים יתקיים בירושלים פסטיבל חמשושליים2, במסגרתו יתקיימו בעיר אירועי תרבות מיוחדים, חלקם ייפתחו לקהל חינם. יהיו סיורי שווקים, היסטוריה ואדריכלות, אירועי מוסיקה, תיאטרון וקולנוע, אבל מה שאותנו מעניין הם תפריטי הפסטיבל המיוחדים שיציעו במיטב המסעדות. דוגמית לטעימה
ישבנו מכורבלות בשמיכות כמו שתי מטיילות שאבדו על איזה הר בטרק הודי, קצת נבוכות, קצת מצחקקות, אבל מרוצות מאוד מהרעיון המקורי שרק נשים יכולות להגות וגם להוציא לפועל, בעיקר אם אין גבר בסביבה שיסביר להן שהרעיון מטופש
ארבעה תפריטי חורף מפתים ומתכון לאוסובוקו טלה עם בייקון, עדשים ופטריות שיטאקי, של השף עומר מילר מבית פוד ארט
נובמבר בעיצומו, סופה רודפת סערה ועת המרק הגיעה. ארבעה שפים ומסעדנים ממליצים על מרק ומצרפים מתכון. להדפיס ולשמור
נובמבר הוא חודש שמח בעולם היין. במתחם השף ניר צוק ביפו חוגגים את הבוז'ולה המסורתי, ביקב תשבי מציינים את סוף הבציר עם יין ירוק כמו באזור הריין בגרמניה, בויינשטוק מורידים את מחירי היינות למשך שבוע וגם איש הענבים לא נשאר חייב, ומקיים את המכירה הפומבית הגדולה אי פעם של יינות נדירים בישראל
במסעדת ''אל מול הים'' כבר סיימו לערוך את הבופה באינסוף תבשילי חצילים. קובי, שזכה בפי א' לכינוי ''המנכ''ל'', צילם תמונות אחרונות של הדלפק העמוס כל טוב, גאה כמו אב המתעד את צעדיו הראשונים של בכורו. פסטיבל החצילים המסורתי נפתח היום, מה שאומר שלבראנץ' הקבוע והחביב שמתקיים בקיבוץ מדי ששי בבוקר, יצטרפו למשך ארבעה שבועות כעשרים מינים של מאכלי חצילים
אם חשבתם שכדי לאכול אוכל בריא צריך לוותר על הנאות החיים או רחמנא ליצלן, לסבול, הנה החדשות הטובות: במיטב מאפיות ארצנו לוקחים ברצינות את טרנד הבריאות ששוטף את העולם ואופים יותר ויותר לחמים מקמח חיטה מלא. ארבע המלצות
לא רק החצב פורח בסתיו, גם שירותי הטייק-אווי. ארבע אופציות מומלצות לפיצה בטייק אווי או בישיבה במקום
בויה הוא מקום מושלם בשביל לבלות בו בוקר גנוב. כמה מנות טאפאס עם פוקצ'ה וים שגועש עד כך כך שאפילו את הטלפון הנייד לא שומעים. חופש אמיתי
עודד ברנר, מי שהקים את מקס ברנר לפני למעלה מעשור, הוא הראשון שזיהה את הפוטנציאל הבלתי ממומש שבשוק השוקולד הישראלי. בשנים האחרונות מצטרפים אליו עוד ועוד שוקולטיירים ישראלים, בעלי ניסיון בינלאומי, שמסמנים אותנו במקום מכובד על המפה הכי מתוקה בתבל. ארבע המלצות
ארבע מסעדות מומלצות על הים לכבוד הסוף הסופי בהחלט של הקיץ
תשעה ימי חופש מהגן ומבית הספר בפתח ואפשר לנצל אותם ללמידה חווייתית. ב-4שף, טייסט, ספייסס ובמקומות נוספים מציעים סדנאות בישול לילדים, משוקולד ועד סושי לאנשים קטנים
ארבעה ספרי בישול חדשים ומומלצים למי שמחפש חומר קריאה לוהט ליום כיפור או דרך נבונה לממש את תלושי המתנה לחג. ויש כמובן גם מתכונים בלעדיים למנות מתוך הספרים של קרין גורן ואורי ירמיאס ואפרת מיכאלי