"גולת הכותרת הייתה שיפוד השרימפס, שבושל במידה הנכונה ונעטף בפרוסת חזה אווז המעושן במקום, וכל המנה היוותה שילוב מושלם של מתוק, מלוח ומעושן..." אין הרבה מסעדות שחוגגות יובל, ואלה שכן, כנראה עושות משהו מאוד נכון. יעל ניישטוט מגיעה לדולפין ים ירושלים, שעושה המון כבוד ימי לעיר שאין לה ים
"הבשר האיכותי היה רך וכמעט ולא היה צורך ללעוס אותו. הוא הגיע ברמת עשייה מושלמת של מדיום והרוטב היה מעודן עם מתקתקות כמעט בלתי מורגשת. אפילו השומן היה טעים לי ואכלתי אותו בלי למצמץ..." כל ביס כאן הזכיר ליעל ניישטוט את הסטייק האוס המעולים של ניו יורק. כן, כן, קרניבורים וחסידי הפליאו זה הזמן להכיר את מקדש הבשר החדש שלכם - גסטון במכבים-רעות
"המנה שבאמת הפילה אותנו הייתה ספייריבס טלה, שהגיעה חתיכית ויפה כאילו הביאו אותה היישר מתכנית בישול בערוץ האוכל. עם בשר רך ונוזלים הניגרים ממנה למגע הסכין בצורה פוטוגנית מגיעה לה תכנית משל עצמה..." יעל ניישטוט מגיעה לבישיקיו במשמר איילון, מסעדת ברביקיו כשרה במבשלת בירה משפחתית, המציעה ארוחות שחיתות על טהרת הבשר - תחנת חובה עבור כל חובבי הבשר והקרניבורים!
"הגיע מגש עץ שכלל רצועות פילה רך, צלעות צלויות במידה הנכונה, שום אפוי ותפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים שהוכיח לנו שהמטבח של סאטיה יודע להוציא תחת ידיו תוצרים מופלאים גם בתחום הבשרי..." היא בירושלים, היא לא כשרה, היא פתוחה בשבת והתפריט בה פשוט מוצלח. יעל ניישטוט מגיעה לסאטיה לארוחת יום הולדת לחתיך שלה