דלג לתוכן המרכזי

אל דנטה- בית איטלקי לטעמים שלך

בליבה של ירושלים בשכונת רחביה, באחד מרחובותיה הציוריים שוכנת מסעדת אל דנטה. מבנה האבן וחלונות הזכוכית הגדולים משווים למקום מראה ציורי של מסעדה בלב כפר איטלקי.
מיד כשנכנסים חשים בחום האנושי, באינטימיות ובריחות העולים מן המטבח שחשוף לעיני הסועדים. המסעדה אינטימית ועיצוב המקום מוקפד והאוכל מוגש בכלים מיוחדים אשר מעצימים את הטעם.

מסעדת אל דנטה הוקמה בשנת 1998 וזכתה להיכנס לפנתאון המסעדות המובילות בירושלים.
שמה הולך לפניה בשל הטעמים המדוייקים שנעשים מחומרי גלם איכותיים וטריים אשר נבחרים בקפידה בכל יום מחדש.

הפסטות, נעשות במקום בעבודת יד וחדי העין יזכו להציץ במלאכת הכנת הפסטה ובמחול המחבתות אשר מתרחש במטבח. התפריט האיטלקי העשיר בנוי ממבחר סוגי פסטות ורטבים עשירים לצד מאכלים איטלקיים, סלטים ומרקים משובחים ומפתיעים. את הארוחה חובה לסיים עם הקינוחים האיטלקיים הנימוחים בפה שהם חגיגת טעמים בפני עצמה.

מאחורי המנות המוקפדות והמיוחדות, עומד השף אסי איטח בוגר מצטיין של לימודי בישול במכללת הדסה. בעל רקע עשיר של כ14 שנה במסעדות המובילות ביותר ובהן מסעדת פרימוורה של השף שלום קדוש שממנו למד אסי רבות על אהבת האדם והכבוד ללקוח. השף אסי איטח, הגיע לאל דנטה בשנה האחרונה והוסיף לה רבות בתרומתו הקולינרית והן בחוויית הלקוח אשר יוצא מהמסעדה בהתרוממות רוח ובידיעה שיחזור.

מומלץ לערב בשניים, למפגש חברים ואף לאירועים קטנים עד 40 איש.
בואו, טעים פה!

 

צפה בהמלצות על אל דנטההוסף המלצות על אל דנטה

מסעדות